Prima pagină » Stiri si curiozitati » Cele mai populare tipuri de tunsori bărbați printre celebrități. Clasic sau extravagant?

Cele mai populare tipuri de tunsori bărbați printre celebrități. Clasic sau extravagant?

21 sept. 2023, 16:01,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Fie că te îndrepți spre un interviu de angajare sau dacă mergi la o întâlniren romantică, părul tău poate spune multe despre tine. Vrei să te prezinți drept preppy, tradițional sau incisiv, depinde în totalitate de tine, cu condiția să ai părul suficient de lung pentru a putea opta pentru ceea ce îți place. De aceea, este mai important ca niciodată, în special în aceste vremuri imprevizibile, să arăți pe cât de bine se poate în orice moment al zilei.

Pentru a face asta este nevoie să cunoști ce tipuri de tunsori bărbați se poartă în acest moment. În continuare puteți găsi câteva îndrumări în legătură cu explicațiile pe care să le dați frizerului dacă veți dori să încercați una dintre următoarele tendințe în materie de păr.

Tipuri de tunsori bărbați

Tunsoarea French Crop presupune tunderea părului scurt pe laterale și în spate, menținându-l mai lung în partea de sus. Lungimea superioară poate fi stilizată fie pe frunte, fie pe o parte.

Tunsoarea Buzz Cut. Inițial adoptată ca o tunsoare tradițională de către militari, buzz cut-ul contemporan implică tunderea scurtă a părților laterale și din spate, cu părul de deasupra păstrat puțin mai lung.

Tunsoarea Slick Back. Clasicul Slick Back rămâne una dintre cele mai elegante tunsori pentru bărbați, oferind un aspect simplu și atrăgător, potrivit pentru ocazii formale sau casual. Pentru a obține un aspect lucios, se recomandă utilizarea unei pomade pentru păr.

Tunsoarea Side Part. Acest stil implică pieptănarea părului cu o cărare laterală și poate fi realizată cu ajutorul unei pomade sau cu oceară de păr.

Tunsoarea Pompadour. Această tunsoare constă în menținerea părului din față la o lungime mai mare pentru a crea un volum semnificativ în partea frontală, cu scurtarea dimensiunii în partea din spate și pe laterale.

Tunsoarea Fringe. Tunsorile Fringe implică tăierea bretonului în franjuri. Această coafură este în tendință și poate fi realizată cu breton plat sau cu puțin volum.

Tunsoarea Spiky. Tunsorile Spiky oferă un aspect tineresc și energic, fiind potrivite pentru majoritatea tipurilor de păr și bazându-se pe produse de styling pentru a crea aspectul cu vârfuri țepoase.

Tunsoarea Undercut. Tunsoarea Undercut se caracterizează prin contrastul puternic dintre părul lateral (tuns foarte scurt) și părul mai lung deasupra, punând accent pe volum și evidențiind structura feței.
Tunsoarea Butch. Această tunsoare implică tăierea părului la aceeași lungime cu un aparat de tuns. Este o opțiune simplă și ușor de întreținut.

Vopsirea părului este o declarație în sine. Conceput pentru cei care doresc să încerce ceva nou sau poate ca vor să se reinventeze complet, tonurile îndrăznețe se dovedesc a fi mai populare ca niciodată. La începutul anilor ’00, acest stil era rezervat doar pentru copiii răzvrătiti care își colorau părul în tot felul de nuanțe. Însă în zilele noastre, este mai comun decât crezi. Frank Ocean la Meta Gala a dat un nou start acestui trend vopsindu-și părul într-o nuanță de verde lime. Ocean este un cântăreț și compozitor R&B neobișnuit de blând și discret, cunoscut mai curând pentru piesele alb-negru pentru care optează frecvent. Acestea sunt doar câteva dintre tendințele în materie de tipuri de tunsori bărbați din acest moment, fiecare având caracteristicile și stilul său distinct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024