Informații utile

Cele mai proaste glume scurte despre femei. De ce sunt unii bărbați misogini și cum trebuie să îi tratezi

Publicat: 29 dec. 2021
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Cele mai proaste glume scurte despre femei. De ce sunt unii bărbați misogini și cum trebuie să îi tratezi
Glumele misogine nu mai sunt la modă de mulți ani

Cu siguranță,  glumele misogine sunt unele dintre cele mai proaste glume scurte care există.  Dacă ești la o întâlnire cu o domnișoară și vrei să-i demonstrezi cât de amuzant ești, ar fi bine să eviți astfel de poante . Majoritatea femeilor nu gustă glumele proaste, care normalizează misoginismul ostil printre tinerii bărbați.

La rândul lor, femeile au inventat glume despre bărbați. Acest lucru funcționează ca o răzbunare a sexului frumos pentru toate poantele jignitoare și de-a dreptul cringe făcute de populația masculină. În majoritatea glumelor misogine, se spune că femeile sunt proaste, panarame și locul lor este în bucătărie. Deși situația s-a remediat în ultimii ani, în România încă există oameni care consideră normal să înjosească o femeie doar pentru că este femeie.

De ce sunt unii bărbați misogini

Bancurile misogine reprezintă una dintre cele mai neinspirate invenții ale sexului masculin. De vină pentru răspânirea acestui tip de umor sunt și revistele pentru bărbați care obiectifică femeile și ridică în slăvi masculinitatea excesivă. Cercetătorii au descoperit că revistele pentru bărbați pline de umor sexist influențează atitudinea bărbaților față de comportamentul misogin și agresiunile sexuale.

Bărbații pot ajunge să aibă un comportament misogin față de femei din mai multe cauze:  acesta este comportamentul pe care l-au observat la bărbați din familie și au ajuns să și-l însușească, fie ca au fost dezamăgiți pe plan sentimental și simt nevoia să se razbune pe fiecare femeie care iese în cale.

Cele mai proaste glume scurte despre femei

Ieri am luat o haină de blană pentru nevastă-mea. Bun schimb am făcut!

Î:Stiți de ce le-a dat Dumnezeu femeilor ciclu?
R:Pentru că merită…

Î:De ce nu deosebesc femeile stânga de dreapta?
R:Pentru că oalele sunt rotunde…

Părinţii îşi ceartă copilul şi-l pedepsesc că a luat nota 4 la geografie.
– Măi femeie, noi am certat copilul ăsta că n-a ştiut unde-i Marocul, dar noi ştim?
– Nu ştim, dar nu poate fi departe. Am la serviciu unul din Maroc şi vine cu bicicleta…

Mireasa, deoarece se afla în relații nu prea bune cu fetele prezente la nuntă, înainte de a arunca buchetul, a ascuns acolo o cărămidă.

Ce spun picioarele unei femei în momentul în care aceasta moare?:
– În sfârșit ne întâlnim și noi.

Glume despre bărbații misogini

La rândul lor, femeilor le place să se amuze pe seama bărbaților. În ultimii ani, colecția de glume despre bărbații misogini a devenit din ce în ce mai bogată. Persoanele misogine sunt dezarmate de un simț al umorului de calitate.  Poți fii amuzantă și tăioasă în același timp dacă apelezi la un strop de diplomație. Deși poate părea paradoxal, există pe lumea asta și femei misogine care urăsc alte femei pentru faptul că sunt mai feminine și frumoase decât ele.

Î:De ce nu prea fac femeile glume cu bărbați?
R:Din dragoste pentru animale…

.Î:De ce poarta femeile pantofi cu tocuri?
R:O altă invenție de-a bărbaților, pentru a trăi cu impresia că femeile au nevoie de sprijinul lor…

Întrebare: Cum se numește un bărbat încătușat ?
Răspuns: Unul în care poți avea încredere.

Î:Ce îsi zice mireasa dupa noaptea nuntii?
R:Doamne-ajută că nu am aruncat încă vibratorul…

Așadar, cele mai proaste glume scurte sunt cele făcute de persoanele misogine, care încă au impresia că locul femeii e în bucătărie.

Comentarii
  • esti o misandra frustrata si distrusa, dar plangi daca cnv e misogin, ipocirizia asta vai de tn

  • Esti doar o distrusa te-a refuzat un barbat sau si-a batut pl de tn un barbat smecher si acum plangi si urasti toti barbatii din cauza asta, deci in articol spui ca glumele misogine sunt proaste, dar ca glumele misandre sunt bune, vai de tn de distrusa ipocrita, daca vede tactu’ asta… Dar cel mai probabil n-ai, d-aia si esti asa frustrata

  • Esti doar o distrusa te-a refuzat un barbat sau si-a batut pl de tn un barbat smecher si acum plangi si urasti toti barbatii din cauza asta, deci in articol spui ca glumele misogine sunt proaste, dar ca glumele misandre sunt bune, vai de tn de distrusa ipocrita, daca vede tactu’ asta… Dar cel mai probabil n-ai, d-aia si esti asa frustrata

  • Tu,draga mea,si cele ca tine,nu aveti nici cea mai mica idee cat bine ne faceti noua barbatilor(aia mai cu capul pe umeri pt ca avem si noi uscaturile noastre,care se pare ca la voi(femeile) sunt majoritare) cu propaganda asta agresiva/cretina in care promovati feminismul dus la extreme…adica: ne faceti munca,nu trebuie sa ne agitam sa dovedim cat de proaste sunteti :)) … Flash news: in spatele unui barbat puternic,se afla o femeie si mai puternica,dar uitati un lucru: in spatele acelei femei se afla intotdeauna un amant(da,la masculin) si mai puternic…lumea de astazi a femeilor ca tine: divorturi pe banda rulanta,familii destramate,inimi frante de ambele parti etc…respectati barbatii ca atare daca vreti sa fiti respectate/iubite si nu mai promovati feminismul/prostia(sinonime),promovati respectul reciproc,terminatelor.

Adauga un comentariu