Destinatii turistice

Cele mai spectaculoase destinaţii turistice ale anului 2020

Publicat: 08 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cele mai spectaculoase destinaţii turistice ale anului 2020
Cele mai spectaculoase destinaţii turistice

Cele mai spectaculoase destinaţii turistice. O vorbă din popor spune că romanul îşi face vara sanie şi iarna car. Chiar dacă nu au venit sărbătorile de iarnă, gândul romanilor este la vacanţa de vară a anului viitor. Astfel, aceştia îşi fac planuri pentru viitorul concediu. În această perioadă este organizat un târg de turism la Londra unde doritorii găsesc oferte pentru toate buzunarele.

2020, anul vacanțelor exotice

Potrivit experților, anul viitor este anul vacanțelor în destinaţii exotice.

Arabia Saudită este considerată de cei mai mulţi o destinaţie turistică exotică. Acesta tara încearcă să preia din fluxul de vizitatori atraşi de Emiratele Arabe Unite. Saudiţii spera că în următorii zece ani să primească 100 de milioane de oaspeţi. Oferă plaje sălbatice şi recife de corali, în staţiuni de lux. Singura problemă pentru turiştii europeni ar fi ca în statul arab nu se consuma alcool.

Oficial agenţie turism: „În prezent, guvernul Arabiei Saudite a investit sau intenţionează să investească 1,1 trilioane de dolari în economie în următorii 20 de ani pentru infrastructura turistică. Avem o istorie foarte bogată în ultimii 7.000 de ani şi am vrea ca lumea să vadă ţara noastră.”

Pasionaţii de Formula 1 pot experimenta chiar senzaţia condusului unui bolid pe un circuit de mare viteză. Este şi aceasta o metodă pentru atragerea potenţialilor turişti într-o tară care se poate lăuda cu un circuit de formula unu, cum este Bahrain.

De asemenea, Egiptul a venit cu o prezentare deosebită la târgul de la Londra. De asemenea, o surpriză exotică anunţată pentru anul viitor este Etiopia, o ţară cu o istorie de mii de ani.

Oficial agenţie turism: „Creşterea în Etiopia de astăzi are loc în toate sectoarele, în aviaţie, în turism şi în restul economiei. Iar turismul creşte, de asemenea, foarte rapid pentru că Etiopia nu a fost niciodată atât de deschisă pentru afaceri cum este astăzi.”

Cele mai spectaculoase destinaţii turistice. Vacanţă într-un peisaj selenar

Iar cei ce şi-ar dori să calce într-un peisaj selenar dar nu au bani pentru o călătorie pe Lună, sunt invitaţi în Azerbaidjan, la vulcanii noroioşi de acolo.

Oficial agenţie turism: “Sunt vulcani noroioşi într-un peisaj că cel de pe Lună, puţin la sud de Baku. Şi ar putea fi posibilă, de asemenea, nu numai experienţa de a privi un vulcan, dar şi de a urca pe el, de a conduce pe drumuri accidentate, sau să treci cu tiroliana peste vulcanii noroioşi sau să faci băi de nămol.”

Azerbaidjanul a primit aproape 3 milioane de turişti străini în ultimii ani, însă numărul vizitatorilor creşte de la an la an, spun experţii.

Tot experţii atrag atenţia ca aceleaşi tari care investesc foarte mult în turism şi în publicitate se confruntă şi cu unele probleme care ar putea ţine departe străinii, cum ar fi legile religioase stricte sau razboiele din regiunile lor.

Adauga un comentariu