Prima pagină » Informații utile » Cele mai tari modele de tatuaje pentru bărbați. Cum să alegi modelul potrivit

Cele mai tari modele de tatuaje pentru bărbați. Cum să alegi modelul potrivit

10 dec. 2021, 22:46,
BZI.ro, în Informații utile

Descoperă cele mai tari modele de tatuaje pentru bărbați. Dacă este primul tău tatuaj, alege un design mic. Înainte de a merge la un salon, documentează-te cu atenție. Poți să-ți faci tatuaj oriunde, dar unele locuri sunt mai dureroase. În cazul bărbaților, cele mai populare zone sunt pe gât, spate, spatele urechii și pe piept.

Tatuajele au diferite semnificații, în funcție de purtător. Unele sunt considerate norocoase și ne pot aduce noroc în dragoste, în timp ce altele spun multe lucruri despre noi. Cel mai adesea, bărbații puternici aleg să-și tatueze un leu sau un craniu, pentru a exprima că nu le este frică de pericol și de moarte.

Cum alegi modelul și locul potrivit

Este important ca tatuajul să însemne ceva. Te vei simți mai bine purtând un tatuaj care are o însemnătate pentru tine. Un design fără semnificație te poate transforma într-un kitsch umblător. Apoi, trebuie să te gândești dacă vei aprecia cel tatuaj și peste 10 ani.  La fel de important este și locul unde îți faci tatuajul. Teoretic, îți poți face tatuaj oriunde. Practic, lucrurile stau altfel

O primă opțiune este pieptul. Durerea din momentul tatuării este suportabilă, iar tatuajele pot fi ascunse ușor. De asemenea, tatuajele pe tot spatele sunt tot mai populare în rândul bărbaților. Și aici durerea este suportabilă. Partea proastă este că, până când tatuajul se va vindeca, nu vei mai putea dormi pe spate.

Zona din spatele urechii este mai sensibilă, dar la fel de populară. Tatuajele în această zonă dor mai tare deoarece pielea este mai subțire, iar acul se apropie de craniu. Dacă te gândești să-ți faci un tatuaj acolo, ideal ar fi să alegi un model mic. Nu în ultimul rând, și tatuajele pe gât sunt la modă. Cu toate acestea, dacă design-ul se apropie de șirea spinării vei experimenta un grad mai ridicat de durere.

Prietenii îți pot fi de ajutor în procesul de alegere. Alege 3-4 modele și cere părerea tovarășilor pentru a afla care li se pare a fi cel mai potrivit. Dacă este primul tău tatuaj este bine să începi cu un model mic, într-un loc care poate fi acoperit de haine.

Înainte de a alege artistul care să te tatueze, ia in considerare mai multe opțiuni. După ce ai făcut o documentație ca la carte, poți merge la salonul care ți se pare cel mai bun. Acolo, discută artistul și ia în considerare sfatul lui. Un profesionist știe întotdeauna ce este mai bine pentru tine.

Cele mai tari modele de tatuaje pentru bărbați

Leul este simbolul puterii, al masculinității și al curajului. Dacă te regăsești în aceste caracteristici, atunci poți alege să îți faci un tatuaj cu regele junglei. Totodată, un astfel de model poate exprima faptul că ai abilitatea de a trece peste toate obstacolele vieții, așa cum leul reușește să supraviețuiască în jungla sălbatică. Tatuajul poate fi așezat undeva la vedere, de exemplu pe gât.

Pentru cei care nu se tem de moarte și o acceptă ca inevitabilă, un craniu este alegerea ideală. Pe de altă parte, acest simbol mai poate semnifica și renaștere, amintire sau duritate. Un tatuaj cu un craniu spune despre tine că ești o persoană dură care ia viața în piept, indiferent de probleme. Dacă dorești să comemorezi o persoană dragă care a murit, adaugă tatuajului elemente specifice acelei persoane.

Împreună, dragonul și pasărea phoenix sunt un simbol al norocului și armoniei în căsnicie. În cele mai multe reprezentări, aceștia dansează formând un cerc asemănător simbolului ying-yang. Astfel, un tatuaj cu acest cuplu mitologic poate fi considerat unul norocos. Dacă ești însurat sau ai deja relație, design-ul îți poate aduce mai mult echilibru, iubire și pace în relație. Totodată, simbolul este o idee bună pentru tatuaje de cuplu. În caz că ești single, se spune că vei avea mai mult noroc în dragoste și îți vei găsi curând sufletul pereche.

În altă ordine de idei, există o mulțime de modele de tatuaje pentru bărbați și depinde de tine să-l găsești pe cel care ți se potrivește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *