Cancan ultimă oră

Celebrul realizator John Langley a murit în timpul unei curse off-road

Publicat: 28 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Celebrul realizator John Langley a murit în timpul unei curse off-road
John Langley, celebru realizator TV, a decedat la varsta de 78 de ani

John Langley, creatorul și producătorul executiv al reality-show-ului de televiziune „Cops”, a murit sâmbătă după ce a suferit un atac de cord în timp ce concura într-o cursă off-road în Baja California, Mexic, a declarat organizatorul cursei pentru CNN.

John Langley, în vârstă de 78 de ani, a murit sâmbătă în jurul orei 15:00, în zona Ensenada-San Felipe 250, potrivit lui Ramón Castro, directorul organizatorului de curse off-road.” Echipele de intervenție au acționat rapid, dar nu a supraviețuit”, a spus Castro.

CNN a contactat reprezentanții lui John Langley pentru detalii suplimentare, dar aceștia nu au mai răspuns.

Serie TV de 30 de ani

John Langley a creat și a produs seria TV „Cops” împreună cu Malcolm Barbour de la premiera sa pe Fox în 1989.

Seria de emisiuni cu polițiștii în acțiune a durat mai mult de 30 de ani înainte de a fi anulată în 2020, pe fondul unei dezbateri cu privire la descrierea polițiștilor și a poliției.

Producător al unui film cu Richard Gere

John Langley a fost, de asemenea, producător al filmului din 2009 Brooklyn’s Finest, regizat de Antoine Fuqua și cu Richard Gere și Don Cheadle în rolurile principale, precum și al serialeleor de non-ficțiune Jail, Vegas Strip și Anatomia Crimei.

Serialul Cops a fost unul dintre primele care au prezentat scene din viața reală la TV. Show-ul de la Fox News a fost renumit pentru urmărirea poliției, de la șerifi din Sudul extrem la ofițeri din departamentele de poliție din orașele mari, în nopți lungi și plictisitoare în mașini de patrulare sau în urmăriri febrile după infractori.

Producția Cops a funcționat pe Fox până în 2013, când Spike TV, deținută de Viacom, a fost denumită ulterior The Paramount Network.

A fost criticat pentru ceea ce a fost considerat o perspectivă subiectivă, pro-polițistă, și a fost scos definitiv din TV de către Paramount anul trecut, în timpul protestelor la nivel mondial cu privire la uciderea lui George Floyd.
John Langley s-a născut în Oklahoma City și a crescut în Los Angeles. A absolvit Universitatea de Stat din California, Dominguez Hills și a servit în armata SUA la începutul anilor 1960.

Adauga un comentariu