Magazin

Centrul de conferințe Iulius Congress Hall, gazda evenimentelor tech din cadrul Flight Festival

Publicat: 23 aug. 2021

Reprezentanți din domeniul IT&C, antreprenori și intraprenori, pionieri tehnologici și stakeholderi din comunitate se vor întâlni în această săptămână la Iulius Congress Hall, participând la hackathonul și dezbaterile tech din cadrul FLIGHT Festival. Propunerile inovatoare și inițiativele out-of-the-box pentru Timișoara se vor face auzite la FLIGHT Hack și Tech Talks, evenimente găzduite de centrul de conferințe premium din polul regional de business Iulius Town Timișoara.

Iulius Congress Hall Timișoara, parte a singurului ansamblu mixed-use din vestul țării, Iulius Town, devine un spațiu inspirațional, în perioada 23 – 25 august 2021, când va găzdui evenimente tech cu invitați internaționali și inovație fără limite.

FLIGHT Hack propune trei zile dedicate dezvoltării unor soluții de tehnologie cu impact în comunitate, pe direcțiile smart city, turism și ospitalitate, dar și cultură și industrii creative, răspunzând provocărilor Timișoarei în contextul titulaturii de capitală culturală europeană. Hackatonul se desfășoară între 23 și 25 august, în sălile premium de conferințe ale Iulius Congress Hall, situat în ansamblul Iulius Town, important centru al inovației din Timișoara.

Pe 24 și 25 august, tot la Iulius Congress Hall ajung invitați internaționali din domeniul tehnologiei, la dezbaterile Tech Talks, din cadrul FLIGHT Festival. Reprezentați ai unor companii importante din domeniul IT vor propune soluții și vor analiza teme ce vor inspira comunitatea de business din Timișoara. Prima zi va fi dedicată bunelor practici și modului în care inovația și tehnologia contribuie la îmbunătățirea vieții urbane, iar în cea de-a doua zi vor fi prezentate tendințele tehnologice și inovarea în companii. Biletele la Tech Talks sunt disponibile pe site-ul iabilet.ro, iar pentru mai multe informații puteți accesa pagina online a Tech Talks.

Iulius Congress Hall este centrul de evenimente din cadrul ansamblului mixed-use Iulius Town Timișoara. Cu dotări și tehnologii premium, cele trei săli unice prin design, înălțime și servicii pot găzdui de la evenimente de business, conferințe, congrese, seminarii, forumuri și competiții, până la petreceri private de o eleganță aparte. Iulius Congress Hall permite configurări și soluții tehnice diverse, neavând coloane interioare, astfel încât siguranța și confortul să însoțească atmosfera rafinată și organizarea de top. Prin poziționarea sa ultracentrală, dar și prin accesul imediat la toate facilitățile și serviciile din ansamblul Iulius Town Timișoara, inclusiv la panorama superbă asupra celui mai modern parc din oraș, cu acces direct, Iulius Congress Hall este locul ideal pentru celebrarea momentelor unice, dar și pentru evenimente corporate de înaltă clasă.

Adauga un comentariu