Cancan

Cerasela Rogen a vorbit despre divorțul său! Cum a reușit vedeta să treacă peste plecarea fiicei sale în Israel

Publicat: 23 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cerasela Rogen a vorbit despre divorțul său Cum a reușit vedeta să treacă peste plecarea fiicei sale în Israel
Cerasela Rogen este unul dintre cei mai apreciați psihologi din România

Cerasela Rogen este psiholog, speaker motivațional, antreprenor și coach transformațional. Aceasta este foarte cunoscută în rândul vedetelor din showbiz-ul românesc. Cu toate că în adolescență visa la o carieră în modă, pe parcurs s-a orientat spre partea spirituală.

Vedeta a avut parte și de câteva momente mai dificile în viața sa. Pe lângă faptul că a divorțat, a trebuit să se confrunte și cu plecarea fiicei sale în străinătate, la studii. O altă vedetă ce s-a separat de partenerul său este și Carmen Rădulescu în vârstă de 58 ani.

Cerasela Rogen, despre divorț: „Mi-au luat 10 ani să-mi fac curaj să plec”

Cerasela Rogen este unul dintre cei mai apreciați psihologi din România. În adolescență, vedeta a studiat moda în Italia, apoi a devenit unul din cei mai cunoscuți stiliști din țară. Ulterior, aceasta a renunțat la țesuturile fine și achizițiile vestimentare, în schimbul cunoașterii și iubirii de sine. Psihologul s-a îndreptat spre spiritualitate, declarând că oricât de bine ai fi îmbrăcat, nu te poți bucura dacă în interior nu ai parte de armonie. 

„Oricât de şic ai fi îmbrăcat, nu te poţi bucura de nimic dacă interiorul tău nu este în armonie. Dar funcţionează şi invers: dacă te simţi frumos îmbrăcat, îţi poate schimba starea atunci când te admiri în oglindă. Cele două lumi, cea superficială şi cea interioară, formează întregul unic şi special care eşti tu!”, a declarat Cerasela Rogen.

În urmă cu câțiva ani, speaker-ul motivațional a divorțat. Deși nu i-a fost ușor să vorbească despre acest eveniment, s-a destăinuit în cadrul unui interviu. Lifecoach-ul a precizat că în 75 la sută din cazuri, ea a fost cea care a încercat să schimbe lucrurile din mariajul său, însă nu a făcut decât să complice lucrurile. Mai mult de atât, Cerasela Rogen a declarat că iubirea dintre cei doi se consumase și nici unul dintre ei nu mai erau în stare să ofere dragostea pe care celălalt partener și-o dorea. 

„Eu m-am schimbat foarte mult. Dacă în tinereţe credeam că merge şi aşa. Apoi, cu copii mi-am dat seama că nu e aşa. Poate s-a dus şi iubirea dintre noi. Nimeni nu cred că mai era în stare să ofere dragoste. Nu este deloc simplu să întreţii relaţia. Intră pe pilot automat, iar relaţia cade în planul secund. Nu mai suntem atenţi unul la celălalt, iar comunicarea se înfundă undeva. Aşteptările sunt toxice. Nu mai aveam. Tocmai de aceea am plecat. Mi-au luat 10 ani să-mi fac curaj să plec. „, a precizat psihologul.

Cum a reușit vedeta să treacă peste plecarea fiicei sale în Israel

Fiica Ceraselei Rogen a plecat la studii în Israel după ce a trecut de examenul maturității. Vedeta a fost foarte devastată de plecarea ei și s-a simțit copleșită de emoții. Cu toate că s-a pregătit intens pentru momentul respectiv, din postura de mamă i-a venit foarte greu să gestioneze situația. Mai mult de atât, chiar dacă a plâns, aceasta a încercat să-și ascundă emoțiile pentru a nu-și descuraja fiica. Vedeta a dorit să fie cât mai puternică și s-a îmbărbătat singură.

„Mă bucur pentru ea, este puțin greu, recunosc. Am plâns puțin așa fără să mă vadă. Pe ea o încurajez și îi spun că este normal la o anumită vârstă să plecăm fiecare în viața noastră, să ne luăm responsabilitatea, a fi adult, a învăța, a face ce crede ea că este mai bine pentru viața ei. „, a precizat psihologul.

Cu toate că momentul plecării fetei sale a fost destul de greu, Cerasela Rogen a declarat că-și va vedea în continuare de viață. Mai mult de atât, aceasta a spus că se va axa atât pe carieră, cât și pe viața personală. O altă vedetă ce se axează pe muncă este și Monica Bârlădeanu ce își dorește să aibă pe viitor doi copii.

Adauga un comentariu