Local

Cercetat pentru trafic de droguri de mare risc

Publicat: 27 apr. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cercetat pentru trafic de droguri de mare risc
Procurorii au dispus reținerea acestuia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc

La data de 26 aprilie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au organizat și desfășurat o acțiune, pe raza județului Iași, în urma căreia un bărbat (recent eliberat din penitenciar) a fost prins în flagrant în timp ce deținea și transporta, ascunsă în îmbrăcăminte, cantitatea de aproximativ 7 grame heroină destinată comercializării (care putea fi porționată în cel puțin 220 de doze de 0,03 grame, prețul de vânzare fiind de 100 lei/doză).

Ulterior, procurorii au dispus reținerea acestuia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astăzi, 27 aprilie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Iași – Serviciul Rutier și al jandarmilor din cadrul I.J.J. Iași.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Comentarii
  • adresa: George Cosbuc 70
    numar de telefon de contact: 0749322076
    firma: COLIBRI STUDIOS SRL CUI: 36649492
    masini folosite la livrari de droguri:
    IS 15 KDR
    VOLKSWAGEN VW PASSAT
    sasiu: WVWZZZ3CZ7P056224

    IS 49 HAI
    VOLKSWAGEN VW PASSAT HIGHLINE 2.0 TDI DSG 4MOT
    sasiu: WVWZZZ3CZGE164449

Adauga un comentariu