National

CFR Marfă, noul director general

Publicat: 21 nov. 2019

CFR Marfă a făcut anunțul în ceea ce privește numele noului șef. Începând cu data de 21 noiembrie 2019, Consiliul de Administraţie al societăţii l-a numit în funcţia de director general provizoriu pe Traian Preoteasa.

Traian Preoteasa, este de profesie inginer şi are o experienţă profesională de circa 30 de ani în domeniu. A ocupat până în prezent funcţia de director general adjunct Tehnic în cadrul CNCF CFR SĂ.

De-a lungul carierei, Traian Preoteasa a ocupat pe rând diverse poziţii, de la inginer stagiar în cadrul Reviziei de Vagoane Craiova (1990-1994), la director general al CNCF CFR SĂ (în perioada 2005-2006), director general adjunct la SNTFC CFR Călători (2005) sau consilier pe probleme feroviare al Ministrului Transporturilor (în perioada 2017-2018).

„Menţionăm faptul că această decizie a fost luată după ce membrii Consiliului de Administraţie au luat act şi au aprobat demisia domnului Marinică Voicu din funcţia de director general”, a notat CFR, într-un comunicat remis presei.loading...

Adauga un comentariu