International

Chadwick Boseman, actorul ca l-a jucat pe Pantera Neagra, a murit la 43 de ani

Publicat: 29 aug. 2020

Starul peliculei Black „Panther”, care a fost recompensat cu 4 premii pentru întruchiparea personajului său, a decedat acasă, vineri, înconjurat de familie.

Chadwick Boseman fusese diagnosticat cu cancer de colon în stadiul 3 în 2016, iar de atunci a dus o luptă grea cu boala. Familia sa a anunțat pe Twitter că starea actorului se agravase și că maladia avansase în ultimii ani.

Chadwick Boseman a murit la doar 43 de ani

„Un adevărat luptător, Chadwick a trecut prin toate și v-a adus multe dintre filmele pe care ați ajuns să le iubiți atât de mult. De la Marshall la Da 5 Bloods, Ma Rainey’s Black Bottom a lui August Wilson și multe altele, toate au fost filmate în timpul și între nenumăratele operații și ședințe de chimioterapie. A fost o onoare pentru el să-l aducă la viață pe Regele T’Challa în Black Panther. A murit acasă, cu soția și cu familia sa alături”, se arată în mesajul postat în această dimineață, citat de protv.ro.

Într-un mesaj postat pe Facebook, reprezentanții Universității Harvard, pe care Chadwick Boseman a absolvit-o în 2000, și-au luat rămas bun de la fostul lor student.

Chadwick Boseman a debutat în filme de televiziune, în 2003, însă a ieșit la rampă cu rolul Jackie Robinson din filmul 42. În 2018 a dat lovitura cu Black Panther, filmul Marvel care la vremea aceea bătuse recordul de încasări.

Adauga un comentariu