Cancan

Charlotte Năstase face furori pe Onlyfans. Cum a reacționat Ilie Năstase când a aflat cu ce se ocupă fiica sa

Publicat: 27 mai 2022
Charlotte Nastase
Charlotte Năstase creează conținut pentru adulți și încinge imaginația bărbaților pe Onlyfans.

Fiica lui Ilie Năstase, Charlotte Năstase, face furori pe Onlyfans și creează conținut destinat adulților. Tânăra în vârstă de 32 de ani i-a uimit pe mulți când a decis să își facă un cont pe celebra platformă unde postează fotografii incendiare și filmulețe îndrăznețe. Aceasta a declanșat în lumea mondenă un scandal de amploare, iar reacția familiei nu a întârziat să apară. Iată cum a reacționat Ilie Năstase când a aflat cu ce se ocupă fiica sa.

Charlotte Năstase creează conținut pentru adulți și face furori pe Onlyfans

Charlotte Năstase și-a surprins familia și prietenii. Tânăra de 32 de ani și-a deschis cont pe Onlyfans și face furori cu fotografiile provocatoare destinate bărbaților. Vestea i-a șocat pe mulți, iar apropiații acesteia nu s-au ferit să o critice pe fiica lui Ilie Năstase.

Tânăra postează conținut destinat adulților și se descrie într-un mod inedit pentru a-i atrage pe bărbați.

,,Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el.”, a scris Charlotte pe platforma Onlyfans.

Șocată de ceea ce face Charlotte Năstase, Ioana, partenera de viață a lui Ilie Năstase, a avut o reacție dură la adresa tinerei.

,,Am rămas șocată, trebuie să recunosc. Asta chiar dacă nu sunt multe care ne mai șochează în ziua de astăzi. Charlotte nu avea probleme cu banii. Tatăl ei, cel puțin de patru ani de când sunt eu cu Ilie, săptămânal îi trimitea bani. Sume foarte rezonabile… El e foarte implicat în creșterea tuturor copiilor pe care îi are. (…)

Eu, sinceră să fiu, am rămas șocată. Sunt mamă, și… Eu nu vreau să vorbesc prea multe, vă poate explica tatăl ei, probabil. Eu, chiar dacă știu, nu vreau să vorbesc, nu e treaba mea.”, a declarat Ioana Năstase.

O altă vedetă care câștigă sume impresionante din activitatea pe Onlyfans este Larisa Drăgulescu. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu pozează goală și încinge imaginația bărbaților pe platformele destinate adulților. Altfel stau lucrurile când vine vorba de fiica celebrului Ion Țiriac. Ioana Țiriac are succes în afaceri și se bucură de viața de lux peste hotare la vârsta de 24 de ani.

Ce spune Ilie Năstase despre activitatea controversată a fiicei sale

De ceva vreme Charlotte Năstase se află în atenția publicului autohton. Tânăra și-a făcut cont de Onlyfans și face furori cu conținutul destinat adulților. Vizibil deranjat de ceea ce face fiica sa, Ilie Năstase nu a dorit să vorbească prea mult despre decizia tinerei și a oferit un răspuns concis.

„Eu sunt eu și fiica mea e ea! Să facă ce vrea! Eu nu am văzut! Eu sunt la Paris, la Roland Garros, îmi văd de treaba mea!”, a declarat acesta.

La rândul ei, Ioana, partenera de viață a lui Ilie Năstase, nu a dorit să comenteze prea mult situația declanșată de Charlotte, însă a recunoscut că decizia acesteia i-a șocat pe mulți.

,,Personal nu am cunoscut-o, am vorbit de câteva ori. Îmi pare rău, pentru că am și eu copii. Ferească Dumnezeu, sunt mamă, aș înnebuni! E un șoc pentru un părinte. (…) Ilie nu pare a fi șocat, sau dacă e, nu se arată. Eu sunt un om sincer, spun ce văd.”, a mai precizat Ioana Năstase.

Charlotte Năstase creează conținut pentru adulți și încinge imaginația bărbaților pe Onlyfans. Tânăra în vârstă de 32 de ani a declanșat un val de reacții în lumea mondenă după ce a decis să își încerce norocul în activități destinate adulților. Fiica lui Ilie Năstase și-a surprins familia cu această decizie, însă își asumă tot ceea ce face și nu ține cont de criticile celor din jur.
Adauga un comentariu