Cancan ultimă oră

Chef Adrian Pop a murit! Acesta ajunsese în comă la spital după ce a fost bătut la o petrecere

Publicat: 17 mart. 2021

Chef Adrian Pop a murit în această seară, după ce, în urmă cu mai multe zile, a ajuns în comă la spital, cu mai multe răni, după ce a fost bătut cu sălbăticie la o petrecere la care au participat și mai multți polițiști, în Apahida.

Autoritățile de la Poliția Cluj au trimis un comunicat oficial, prin care au explicat ce s-a întâmplat, de fapt, la momentul producerii accidentului. Conform medicilor legiști, leziunile bărbatului s-au produs prin cădere.

„La data de 7 martie a.c., în jurul orei 02.40, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în apropierea unui local public situat pe strada Libertăţii, în localitatea Apahida, a fost găsită o persoană în stare de inconştienţă.

Echipajul deplasat la faţa locului a identificat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a fost preluat de echipajul medical şi transportat la o unitate de specialitate.

„În urma primelor verificări efectuate de poliţişti şi a informaţiilor preliminare, există date potrivit cărora bărbatul de 51 de ani ar fi participat la un eveniment privat derulat în interiorul respectivului local public, unde ar fi consumat băuturi alcoolice, la un moment dat fiind observat de participanţi părăsind încăperea.

În urma constatării medico-legale efectuată de către medicii legişti din cadrul Institutul de Medicină Legală Cluj, a rezultat faptul că leziunile traumatice cranio-cerebrale s-au putut produce prin cădere de la acelaşi nivel, acestea punând în primejdie viaţa victimei.” , se arată în comunicatul oficial al Poliției Cluj.

Comentarii
  • Mai mare scarba de atat ce mai vreti ? politistii comit omorul si musamalizeaza fapta ! mortu e de vina ! intamplarile au fost foarte clare ! la petrecerea politistilor chercheliti participa si bucatarul, au participat din distractie la o intrecere Skanderbeg la care bucatarul ia invins pe toti politistii concurenti, un politist ofuscat narcisist la pofit afara sa ”discute ca intre barbati” ca mai apoi tot politistul ala sa intre si sasi anunte colegii ca nu stie ce a patit ala ca e pe jos , restul e poveste

Adauga un comentariu