Cancan

Chefi la cuţite s-a „mutat” la Pro Tv! Marlena Botezatu a venit pe scenă şi i-a impresionat pe juraţi

Publicat: 09 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Chefi la cuţite s-a mutat la Pro Tv Marlena Botezatu a venit pe scenă şi i-a impresionat pe juraţi
Marlena Botezatu, o concurenţă care a făcut show în emisiunea de la Antena 1, a venit pe scena talentelor iar juraţii au fost impresionaţi de calităţile sale vocale

Se pare ca emisiunea Chefi la Cuţite s-a mutat la Pro TV, asta deoarece Marlena Botezatu, o concurenţă care a făcut show în emisiunea de la Antena 1, a venit pe scena talentelor iar juraţii au fost impresionaţi de calităţile sale vocale.

Chefi la cuţite s-a „mutat” la Pro Tv

Aseară, în ediţia a doua a sezonului 11 Romanii au talent, telespectatorii au avut parte de o surpriză de zile mari. Marlena Botezatu, fosta concurenţa de la Chefi la Cuţite a venit pentru a-şi demonstra talentul, însă nu pe cel culinar, ci pe cel vocal!

Încrezătoare, Marlena Botezatu a dat de înţeles tuturor că va pregăti ceva de mâncare pe scenă Romanii au talent, însă…surpriză! Atunci când a început să cânte, juraţii au rămas impresionaţi de calităţile sale vocale. Ba mai mult, femeia de 53 de ani care este bucătar şef şi care are şi propriul restaurant deschis în Londra a luat patru de „da” şi a trecut în etapa următoare.

Show-ul ”Romanii au talent”, de pe Pro TV, se va difuza de două ori pe săptămână. Pe lângă ziua obişnuită a emisiunii, vineri, telespectatorii îşi vor putea urmări concurenţii şi juraţii preferaţi şi în zilele de luni.

Cine este Marlena Botezatu

Femeia are o poveste de viaţă impresionantă. După ce a divorţat, nu a lăsat acest lucru să o dărâme psihic. Şi-a luat cei trei copii, a plecat în străinătate şi a muncit din greu pentru a le oferi copiiilor un viitor strălucit. A lucrat ca şef de sala în mai multe restaurante de top, înainte să se incrie la concursul de la Antena 1.

„Mă numesc Marlena Botezatu, am 50 de ani. sunt originară din Bacău şi locuiesc la Londra, în Marea Britanie. Sunt bucătar pasionat de dulciuri. Pasiunea o am de la mama, dar am căpătat-o ulterior în locurile unde am lucrat. Visam să cânt muzica populară, dar atunci când a venit Revoluţia, muzica populară a decăzut.

Atunci l-am cunoscut pe primul meu soţ, dar nu a funcţionat şi am divorţat. Am ajuns ilegal la Londra, se făceau paşapoarte false. În disperarea mea, pentru că am plecat, am lăsat-o pe mama cu Dragoş, fiul meu, fără un ban.”, şi-a început discursul Marlena, atunci când a apărut la preselecţiile de la Chefi la Cuţite.

Filip Cioc, primul Golden Buzz Romanii au talent sezonul 11

Gălăţeanul Filip Cioc, în vârstă de zece ani, a ajuns deja în semifinala „Romanii au talent”, chiar din prima seară a noului sezon difuzat de Pro Tv.

Filip a cântat impecabil piesa „Never Enough” şi a emoţionat juriul şi publicul.

„Chiar trebuie să ne aducem aminte de momentul acesta!”, a spus, cu ochii în lacrimi, Florin Călinescu şi a apăsat butonul auriu.

Copilul este din Galaţi şi studiază la o şcoală normală. În aparenţă… şi el este normal. Însă nevoile lui sunt speciale.

Pentru că s-a născut prematur, a avut multe probleme de sănătate. Părinţii chiar s-au dat peste cap şi l-au dus să-l opereze în America. Totuşi, acum, vederea lui Filip nu este foarte dezvoltată şi are nevoie de asistenţă pentru a se descurca.

Filip a început să cânte la vârsta de 2 ani. Pe atunci, nu vorbea.

A început să ia lecţii de canto de la 5 ani, la 6 ani a început pianul şi – la 8 ani – cursurile de teatru muzical. Filip învaţa să cânte singur la pian piesele care îi plac şi le aude la tv. De asemenea, are şi câteva încercări de compoziţii proprii încă de la vârsta de 7 ani.

Nu a moştenit talentul din familie, nimeni neavând înclinaţii artistice. Poate doar sora sa de 6 anişori, care dansează şi cânta piesele lui Filip.

Chiar dacă are probleme cu vederea, Filip Cioc încearcă permanent să îşi depăşească condiţia! El ne dovedeşte că se poate!

Adauga un comentariu