Eveniment-Social

Chiar este posibil sa castigi mai mult de 2000 USD lunar in Romania?

Publicat: 11 ian. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Chiar este posibil sa castigi mai mult de 2000 USD lunar in Romania
1

Alegeri americane si datoria uriasa a altor tari, criza in estul Ucrainei si razboi in Siria, terorism in Turcia si criza financiara in Rusia. Toate acestea se intampla astazi si da, nu in Romania, dar nimeni nu ma va contrazice ca e aproape de noi si ne afecteaza. Principalii nostri parteneri comerciali Turcia, Ucraina si Rusia au multe probleme pe teritoriul lor si reflecta un efect negativ si asupra noastra, mai ales asupra economiei noastre. Astazi, salariul mediu in Romania este in jur de 1800-2000 lei, total insuficient pentru o viata fericita. In ciuda la toate acestea, acum sunt disponibile alte mijloace de a castiga bani. Spre exemplu, unul dintre cele mai discutate subiecte si in acelasi timp, modul cel mai vestit de a castiga on-line este prin Optiuni binare. Este un sistem nou si un mod progresiv de a castiga bani online pe pietele bursiere, care este accesibil tuturor. In fiecare zi, tot mai multi oameni descopera aceasta sursa de venituri suplimentare pentru ei si ne fac sa credem ca functioneaza cu adevarat.

      Prezentam povestea unei receptionere de la un hotel din Brasov, care a ajuns o persoana de succes in cateva luni si se pregateste sa-si inceapa propria afacere. Aceasta poveste incepe la GastroPan, unde ne-am intalnit cu Ioana, trader de succes pe optiuni binare.
 

  • Ioana, spuneti-ne despre dmv. Cum ati inceput sa lucrati cu optiuni binare?

Faceam facultatea de Stiinte Economice si Administrarea Afacerilor la Universitatea Transilvania din Brasov, insa am fost nevoita sa abandonez studiile, pentru ca nu-mi puteam permite chiria si taxele universitare, asa ca m-am intors in locul meu natal Suceava. Atunci aveam 24 de ani, aveam un loc de munca ca receptionera intr-un hotel cu salariul aproximativ 1700 lei. Desigur, nu este suficient pentru o viata normala, si nu vroiam sa emigrez in strainatate in cautarea unui loc de munca mai bine platit: Imi place aceasta tara si nu vreau sa fiu departe de familia mea, care deasemenea are nevoie de sprijin financiar. Cautam modalitati pentru a castiga bani in plus. Sunt o mama singura si trebuie sa am grija si de fiul meu. La un moment dat, cativa oameni de afaceri din Germania care au venit in vacanta pentru cateva saptamani si s-au cazat in hotelul nostru, discutau despre un nou mecanism financiar de tranzactionare in progres. Am studiat limba germana ca optional in scoala asa ca am tras cu urechea si am inteles despre ce vorbeau. Lucrau on-line pe optiuni binare. Am inteles ca oricine o poate face, ceea de ce ai nevoie este doar acces la internet si o motivatie mare. Asa ca am inceput sa cercetez despre diferiti brokeri si platforme de tranzactionare. In acest fel am dat peste Binatex.

  • Puteti spune cititorilor nostri ce este Optiunea Binara si cum lucreaza?

Optiunea Binara este un acord bursier legal, care functioneaza intr-un mod foarte simplu: tu trebuie sa faci o tranzactie pe directia miscarii pretului oricarui activ, de exemplu, miscarea euro-dolar sau dolar-lari, sau circulatia de actiuni ale companiei Apple. Sarcina traderului este sa precizeze directia intentionata de miscare a pietei – in sus sau in jos. Am cercetat diferiti brokeri. Desigur, nu imi era clar si totul era in mod relativ nou pentru mine, dar am vazut un potential pentru mine. Cunostintele mele economice au fost de ajutor, cu toate acestea pentru un trader incepator cunostintele universitare in economie sau finante nu sunt esentiale. Din cauza mai multor factori am ajuns la concluzia ca Binatex este cel mai bun broker care exista in prezent pe piata. In primul rand am inceput sa ma antrenez pe Binatex, care este complet gratuit si nu ia mult timp.  Apoi am practicat pe un cont demo, unde nu este nevoie de investitii, dar nu pentru mult timp, doream cu adevarat sa castig bani reali. Deci am investit in contul meu si am inceput tranzactionarea.

  • Toata lumea crede ca sunt necesare investitii uriase pentru a tranzactiona pe pietele bursiere, este adevarat?

Potrivit brokerului Binatex, suma minima necesara pentru a tranzactiona pe piata este de doar 10 de dolari. Iar aceste investitii sunt suficiente pentru a incepe sa exploatezi pe deplin piata. Valoarea minima a tranzactiei – este doar $ 1 unde altundeva veti gasi o conditie atat de convenabila? Cu Binatex, cu minim, inseamna ca puteti obtine venituri serioase intr-un timp scurt.

  • Cat de repede vine succesul la tine?

In doar doua luni de tranzactionare cu Binatex , am obtinut rezultate stabile drept profit (400 lei pe zi). Acum castig mai mult de 10000 lei lunar. Din pacate, foarte putini cetateni din tara noastra pot spune acelasi lucru.

De-a lungul unei anumite perioade de timp extrag bani din cont pentru a-mi asigura viata zilnica. Banii castigati pe optiuni binare, m-au ajutat foarte mult pe mine si familia mea in vremurile grele din tara noastra. Ceva bani adaug la economiile mele. Am un vis, vreau sa-mi termin studiile si sa cumpar un apartament la Brasov, de asemenea, doresc sa incep propria mea afacere, mi-ar placea sa deschid o brutarie in capitala.

  • Ioana, ce sfaturi puteti da oamenilor care doresc sa inceapa tranzactionarea pe optiuni binare?

Sfaturile si recomandarile mele supreme pentru o crestere stabila si inalta sunt urmatoarele:

1) Gasiti un broker sigur in functionare si demn de incredere. V-as recomanda compania de brokeraj Binatex, este un broker certificat si are recenzii bune atat de la traderii incepatori cat si de la cei profesionisti si cu experienta.
2) Practica. In acest scop, puteti utiliza contul demo de la Binatex, acesta include toate functiile unui cont real si nu trebuie sa faceti nici o investitie. Este o modalitate perfecta de a va pregati pentru tranzactionarea reala. Utilizati sisteme gratuite pentru a invata si pentru a obtine cunostinte valoroase, este esential pentru o tranzactionare de succes. Investiti o suma minima de bani si incepeti sa castigati.

Deschide lumea optiunilor binare pentru tine si vei fi surprins, cat de usoara, accesibila si profitabila poate fi aceasta lume. Ultimul, dar nu cel din urma, acest lucru ti-ar putea schimba impresionant prosperitatea financiara intr-un mod bun.

binatex.com

Adauga un comentariu