Actualitate

Chris Evans a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață”: „Mama mea va fi atât de fericită” – VIDEO

Publicat: 08 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Chris Evans a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață Mama mea va fi atât de fericită - VIDEO
Actorul a declarat pentru revista People că își va aminti cu plăcere de această onoare atunci când va deveni "bătrân și flasc"

Chris Evans, actorul din „Captain America”, a fost numit de revista People „cel mai sexy bărbat în viață” pentru anul 2022. În urmă cu un an,  colegul său de la Marvel, Paul Rudd, a primit și el acest titlu în 2021.

Evans, care are 41 de ani și este necăsătorit, a declarat că percepe titlul drept „o formă ciudată de laudă umilă”. Cu toate acestea, actorul a fost nerăbdător să împărtășească vestea cu cel mai mare fan al său, mama sa.

„Mama mea va fi atât de fericită. Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lăuda cu adevărat”, a declarat Evans pentru revista People.

Chris Evans are 41 de ani și este necăsătorit

Chris Evans, cel mai sexy bărbat în viață

Cel mai sexy bărbat, Chris Evans, a crescut în popularitate de-a lungul anilor. Începând cu a avea rolul principal într-unul dintre primele sale seriale de televiziune, „Opposite Sex”, în anul 2000, până la interpretarea lui Steve Rogers, respectiv Captain America.

În ciuda numeroaselor sale distincții de la Hollywood, starul din „Gray Man” are aspirații și în afara actului actoricesc. Evans nu exclude posibilitatea unei căsătorii și eventual, apariția unui copil.

În timp ce Evans încă se obișnuiește cu noul său titlu, actorul a declarat pentru revista People că își va aminti cu plăcere de această onoare atunci când va deveni „bătrân și flasc”.

În urmă cu un an, Paul Rudd era numit „cel mai sexy bărbat în viață”

În baza aceleași ordini de idei, actorul și scenaristul Paul Rudd, în vârstă de 52 de ani, are o carieră de peste 30 de ani în lumea cinematografică. Cu toate acestea, desemnarea făcută de revista People l-a uimit.

”Sunt conştient suficient pentru a şti că, atunci când oamenii vor auzi că sunt ales pentru asta vor spune: “Ce?”. Ea a fost uluită. După câteva chicoteli şi şoc, ea a zis: “O, au nimerit-o bine”. Ceea ce a fost foarte drăguţ”, a declarat acesta.

De asemenea, Paul Rudd are o căsnicie fericită, alături de Julie Yaeger, ce durează de 19 ani. Cei doi au împreună și doi copii: un fiu pe nume Jack Sullivan, născut în 2006 și o fiică pe nume Darby, născută în 2010.

Paul Rudd a glumit spunând că se aşteapta ca viaţa lui să se schimbe radical, după ce a primit acest titlu fabulos.

“Sper că acum că voi fi în sfârşit invitat la unele dintre acele dineuri sexy cu Clooney, Pitt şi B. Jordan”, a declarat el. ”Şi cred că voi fi pe mult mai multe iahturi”, a adăugat actorul.

Amintim că Paul Rudd a ajuns în atenția publicului odată cu interpretarea personajului Mike Hannigan, din serialul-fenomen „Friends”. Actorul a jucat rolul soțului lui Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), fiind un bărbat romantic și binevoitor. Cu timpul, a primit roluri mai complexe, în comedii precum “Knocked Up”, chiar înainte de a-l juca pe Ant-Man în filmul cu supereroi din lumea Marvel, urmat de o continuare şi de apariţii în pielea aceluiaşi personaj în “Captain America: Civil War” şi “Avengers: Endgame”.

Acum însă, i-a venit rândul lui Chris Evans, actorul din „Captain America”, ce a fost numit de revista People „cel mai sexy bărbat în viață” pentru anul 2022.

Adauga un comentariu