Cancan

Cine ar fi amanta lui Pescobar! Este logodnica unui cunoscut milionar din România

Publicat: 23 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine ar fi amanta lui Pescobar Este logodnica unui cunoscut milionar din România
Pescobar ar fi avut o relație cu actuala amantă a lui Mohammed Murad, căruia i-a făcut și un copil

Dosar exploziv de prostituție, acuzații fără precedent, amenințări, droguri, milionari, personaje notorii, stenograme incendiare. Și „Ciocolata Maggie”, care are, de fapt, rolul principal în telenovela pe care urmează să v-o împărtășim. În scenă a intrat și Maria, nimeni alta decât logodnica afaceristului Mohhamad Murad (cu care acesta are un copil)!

În emisiunea lui Virgil Ianțu, „copiii spun lucruri trăsnite!” Și totuși, milionarii fac lucruri și mai trăsnite! Dar trăsnite rău! Dovada pe care Cancan.ro o are e „nerăbdătoare” să fie dezgolită. Sex în trei cu femeia lui Murad este prima parte a poveștii. Cum s-ar zice, în trei cu Prima Doamna a Agriculturii din România, dacă însă cârlionțatul Murad ar ajunge cu AUR la guvernare.

Tăvăleală în trei, alături de un milionar

„Ciocolata Maggie” era la acea vreme logodită cu un agent tare perspicace, și cel pe care-l vom numi, deocamdată, doar milionarul. Ei sunt prieteni. Conversează pe whatsapp despre cum s-o „pună” în trei cu Maria, femeia lui Mohammad Murad. Cele două se cunosc de când aveau 15 ani, doar că, după cum Maggie spune, Maria „s-a combinat cu unul care a izolat-o”. Dar Maggie cea isteață a găsit soluția, a „corupt-o”. Și sunt gata să înceapă amorul total cu milionarul și pofticios, și nerăbdător. Milionarul, cum se cuvine, căsătorit.

El o întreabă pe „Ciocolata Maggie” dacă Maria, despre care se spune că ar fi fost amanta lui Pescobar, este disponibilă, îi cere să discute cu ea și s-o convingă. Află că are copii, bonă, nu stă singură în casă, deci nu e loc de tăvăleală acolo. Și că mai cere foarte mulți bani pentru așa orgie! Dar asta e ultima problemă care l-ar chinui. Continuă „asediul” pe Maggie, care îi răspunde prompt.

Ciocolatia îi înșiră multe, iar milionarul își freacă mâinile. Ea îi trimite o poză sexy cu ele două, el se excită: „Mamăăă, deci nu vă las să dormiți până dimineața!” Milionarul oftează și mai aruncă un rând al dorinței: „Trebuie să fac dragoste cu voi!”

Adauga un comentariu