Cancan

Cine e iubita lui Marius Csampar. Cel mai periculos criminal în serie din istoria României s-a cuplat

Publicat: 16 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine e iubita lui Marius Csampar. Cel mai periculos criminal în serie din istoria României s-a cuplat
Dupa ce s-a angajat, Marius Csampar este pe cale sa isi intemeieze o familie

După ce s-a eliberat din închisoare și s-a angajat, acum s-a aflat cine e iubita lui Marius Csampar. Criminalul în serie care a îngrozit România, este pe cale să își îndeplinească visul de a-și întemeia o familie. Acum, Csampar trăiește o poveste de dragoste cu o brunetă focoasă care face ravagii pe internet.

Anumite persoane din anturajul femeii i-au transmis câteva avertismente subtile acesteia, dar pe care aceasta nu le baga în seama.

Cine e iubita lui Marius Csampar

Marius Csampar și-a obținut primul loc de muncă după ce a fost eliberat condiționat la A.D.P. Balotești. A devenit vlogger și oferă sfaturi despre viață celor care îl urmăresc în online – Facebook și Youtube. Poate cel mai important lucru după eliberare este faptul că și-a întâlnit femeia care îl face extrem de fericit.

Anumite persoane din anturajul lor i-au transmis brunetei că poate deveni următoarea victima a lui Csampar și că ar trebui să aibă mare grijă.

“Să nu fii a șaptea victimă!” este mesajul prin care prietenii și-au exprimat îngrijorarea.

Spre surprinderea tuturor, bruneta sexy este foarte încrezătoare în relația de iubire pe care o are cu Marius Csampar și a mărturisit următoarele aspecte:

“Nu-mi pasă de părerea nimănui, frățiorul meu, tu știi asta! Indiferent cine e omul de lângă mine, dacă mă respectă și nu îmi face probleme, nu am nimic cu nimeni… Și, ce crezi?! Tocmai oamenii etichetați de societate au cel mai mult bun simț. (…) Stau cum vreau, lângă cine vreau și fac absolut ce vreau cu cine vreau! Îl cunosc pe Marius personal, trecutul lui nu mă privește pe mine, nimeni nu e sfânt pe Pământ (toți avem greșeli, mai mici sau mai mari). Una peste alta, eu sunt o femeie singură care fac absolut ce vreau! Cui îi convine, bine, cui nu…”.

Când a fost eliberat Marius Csampar

Marius Csampar a ieșit din închisoare în mai 2020, după ce și-a petrecut 22 de ani în spatele gratiilor. Criminalul în serie a fost condamnat la 99 de ani de pușcărie pentru șase crime. În perioada în care a stat în detenție, el a fost coleg cu bărbați celebri, printre care se numără: Gheorghe Ștefan “Pinalti” și Dan Diaconescu.

„Nimeni nu se naște asasin. Devii pe parcurs. Crima e cea mai ușoară faptă. Adică e ca și țigara, ca mersul pe bicicletă. Dacă ai băgat o data țigara în gură, te înveți!”, declara Marius Csampar într-un interviu.

Unul dintre polițiștii care a lucrat la acest caz a declarat că speră ca acesta să își fi învățat lecția.

„Avem obligația să îi acordăm un credit moral pentru cei 22 de ani petrecuți după gratii. Are referințe favorabile și rapoarte pozitive. Acest lucru i-a determinat pe membrii comisiei de liberări conditionate și mai apoi instanța să îl pună în libertate. Sper ca anii de închisoare să-l fi adus pe calea cea dreaptă. El afirma atunci că e un justițiar al celor fără adăpost. Sper că și-a dat seama că alții sunt cei care fac justiția”, a mai adăugat polițistul.

O femeie a fost prima victimă a acestuia, în luna decembrie a anului 1993. După câteva luni, a ucis un bărbat care nu a vrut să-i dea bani și un prieten care voia să-l dea pe mâna poliției.

Corpul l-a aruncat într-un canal, iar capul într-un lac. A patra victimă a fost tot un prieten, pe care îl suspecta că vrea să-l trădeze. Apoi, victimă i-a căzut fosta gazdă, iar ultimul ucis a fost un prieten cu care comitea tâlhăriile.

Csampar avea 22 de ani când a fost condamnat la închisoare pe viață. A comis prima crimă la 16 ani. A acționat, de fiecare dată, de unul singur și este bănuit și de alte cazuri rămase cu autor necunoscut.

Adauga un comentariu