Actualitate

Cine era Dani, motociclistul de 28 de ani care a murit în urma accidentului din Mamaia. Tânărul avea doi copii

Publicat: 09 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine era Dani motociclistul de 28 de ani care a murit în urma accidentului din Mamaia. Tânărul avea doi copii
Dani și-a găsit sfârșitul vineri, după ce un șofer în vârstă de 80 de ani i-a tăiat calea

Vineri seară, pe data de 7 octombrie, a avut loc un accident rutier cumplit în stațiunea Mamaia. Un bărbat de 80 de ani a tăiat calea unui motociclist după ce a întors mașina pe dublă linie continuă. Impactul a fost fatal pentru tânărul motociclist în vârstă de 28 de ani.

Tragicul accident care i-a adus sfârșitul lui Dani a avut loc pe Bulevardul Mamaia.

Tânărul avea doar 28 de ani și o familie fericită, care acum a rămas fără stâlpul familiei. Pe numele șoferului vinovat s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Vineri, 7 octombrie, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 80 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 28 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanța.

Cine era Dani?

Dani nu a mai avut nicio șansă în urma impactului violent. Acasă îl așteptau soția sa și cei doi copii, o fată și un băiat de vârste mici. Tânărul locuia în Constanța și avea o familie foarte unită și se bucura nespus de cele două comori pe care i le-a dat Dumnezeu.

Dani era un tată foarte preocupat și implicat în educația copiilor săi și era pasionat de călătorii, pasiune pe care le-a împărtășit-o inclusiv micuților săi. Una dintre destinațiile preferate ale tânărului era muntele și, ori de câte ori avea ocazia, mergea împreuna cu familia la ski.

Familia și apropiații lui Dani sunt devastați după ce au primit nefericita veste. Roxana, soția sa, a rămas de acum fără soțul său.

Adauga un comentariu