Actualitate

Cine era studentul care a decedat după ce s-a aruncat în gol de pe acoperișul căminului studenţesc. Motivul care l-ar fi condus să recurgă la acest gest extrem

Publicat: 05 mart. 2021
Un student de 23 de ani din București s-a aruncat de pe căminul în care locuia, după 3 ore în care a stat pe acoperiș. La fața locului se aflau deja ambulanțele și negociatorii, precum și un psiholog, însă din nefericire acesta nu a fost convins să coboare

Un student de 23 de ani din București s-a aruncat de pe căminul în care locuia, după 3 ore în care a stat pe acoperiș. La fața locului se aflau deja ambulanțele și negociatorii, precum și un psiholog, însă din nefericire acesta nu a fost convins să coboare.

Tânărul a fost resuscitat minute în șir, însă din păcate a murit.

Cine era studentul de 23 ani

Tânărul este născut în 1998 și este cunoscut ca fiind consumator de droguri. Se pare că era în sevraj, fiind incoerent în timpul negocierilor. În momentul în care polițiștii au urcat să îl salveze, tânărul a blocat fereastra de acces. Gestul de aruncare a fost deliberat, fiind exclusă ipoteza alunecării.

Băiatul a fost abandonat de părinți, până la 14 ani a locuit în sat în apropierea Bucureștiului, după care s-a mutat în Capitală, unde a locuit în zona Floreasca. El a fost angajat ca recepţioner și din primul an de facultate consuma droguri. Tânărul locuia la căminul de pe care s-a aruncat de 2 ani, cu chirie, era antrenor de fitness și a renunțat la Academia de Studii Economice în anul I, susțin surse Antena 3.

De mai bine de două ore el a amenințat că se aruncă de pe căminul studențesc. Cei trei negociatori – doi bărbați și o femeie au încearcat să îl convingă să coboare.

De ce s-a aruncat în gol, de pe cămin, studentul din București

Studentul care s-a aruncat, vineri, în gol, de pe căminul din Capitală, unde era cazat, a murit. Tânărul suferea de depresie, potrivit spuselor psihologului său, dar nu se cunoaște și motivul. Este posibil ca să fi avut o dezamăgire în dragoste, deoarece înainte de a se arunca de pe clădire, a cerut ca fosta sa iubită să vină sus la geam.

Persoanele care-l cunosc au confirmat că era dependent de droguri. Potrivit Antena 3, tânărul era în sevraj în momentul incidentului.

 

Comentarii
  • Blea, cum adicatelea „nu a fost convins sa coboare” ? Pai a coborat, numa’ ca chiar pe calea scurta. O fi ales el sau o fi fost selectia naturala, poate vedem la Vremea. Ca se raceste.

Adauga un comentariu