Actualitate

Cine este criminalul din Argeş care și-a omorât familia. Și-a ucis sora, părinţii, fratele şi nepoata

Publicat: 09 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este criminalul din Argeş care și-a omorât familia. Și-a ucis sora părinţii fratele şi nepoata
Cine este criminalul din Argeş care și-a omorât familia

În această după-amiază a avut loc o crimă șocantă în județul Argeș. Autorul a făcut cinci victime, printre care și o fetiță în vârstă de numai cinci ani. Cel care le-a ucis este un alt membru al familiei lor, un bărbat în vârstă de 53 de ani care aparent, ar avea probleme psihice.

Un bărbat din județul Argeș a apelat numărul unic de urgență 112 și i-a anunțat pe polițiști că i-a găsit pe membrii familiei sale morți în casă. Este vorba despre soția, fiica în vârstă de 5 ani, cei doi socri și un cumnat.

Cine este și cum arată criminalul din Bascov

Bărbatul în vârstă de 53 de ani și-a ucis cui sânge rece sora, părinţii, fratele şi nepoata, în vârstă de 5 ani. Autoritățile au transmis inițial faptul că victimele prezentau mai multe plăgi prin înjunghiere la nivelul corpului, însă ulterior s-a aflat că s-au găsit urme de violeță.

După cele cinci crime, bărbatul ar fi încercat să se ascundă într-o pădure din apropiere pentru s-și pune capăt zilelor, dar a fost prins și se află în custodia autorităților.

Oamenii legii din Argeș l-au găsit la timp. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, polițiștii de investigații criminale și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Ce spune primarul despre autorul crimei

Despre criminal, primarul spune că era luat în evidență de catre DGASPC Argeș și că primea o indemnizație în valoare de 375 de lei.

Gheorghe Stancu, primarul comunei Bascov, judeţul Argeş, a precizat la Antena 3 că sora agresorului era asistentă la spitalul Militar, iar soțul ei medic la spitalul militar – general care se pensionase în urmă cu două luni. Amândoi sunt în stare de șoc.

„Persoana respectivă, Stan Viorel, avea 52 de ani și era în evidențele medicului de familie din 2007 ca persoană cu handicap psihic permanent. Locuia într-o casă cu părintii și fratele, iar peste drum de casa respectivă locuia sora, cu cumnatul și cu fata lor de 5-6 ani.

Era luat în evidență de catre DGASPC Argeș, primea indemnizația aceea de 375 de lei.

Nu ne-a creat probleme de niciun fel în localitate. Paradoxul face ca medicul de familie să locuiasca la câteva case de dumnealui. Tatăl sau era inginer biolog, sora asistentă la spitalul militar, cumnatul care din fericire nu era acasă – medic la spitalul militar, fratele era taximetrist și necasatorit.

Nu prea ieșea din casă, nu au existat probleme pâna acum. Din spusele celor care analizeaza pe aici, l-au prins deja, a vrut sa fugă în padure, a vrut sa se taie la gat, jandarmii si politistii l-au oprit si este acum in dubă”, a declarat primarul.

Șeful Serviciului de Medicină Legală din Argeș, despre cele cinci crime

Dan Manu, șeful serviciului de Medicină Legală Argeș, a spus că victimele au fost ucise cu pietre de diferite dimensiuni și obiecte. Acesta a spus că îi este foarte greu să vorbească despre lucrurile pe care le-a văzut.

„Cu pietre de diferite dimensiuni și obiecte (ar fi fost ucise victimele, n.red.). Au fost găsiți în camere toți. E dramatic, și mie îmi este foarte greu să vorbesc. Fiecare victimă e într-un loc diferit cu excepția mamei și a copilului. Autopsia se termină mâine, dar e puțin probabil să mai fi supraviețuit loviturilor. Cred că toți cinci au fost surprinși și evenimentele cred că au avut loc seara până spre dimineață. Autorul este pe tratament, așa a spus. Este examinat pentru a ști cu certitudine ce a fost. Nu am făcut o anamneză, dar era dispus la dialog. Era la un medic psihiatru celebru din Pitești, era în evidență, i-a prescris un tratament”, a declarat Dan Manu, șeful serviciului de Medicină Legală Argeș.

Adauga un comentariu