Cancan

Cine este, de fapt, Emily Burghelea, asistenta Mirelei Vaida la Acces Direct. A devenit celebră la un post concurent

Publicat: 02 iun. 2020

Emily Burghelea este parte a echipei ”Acces Direct” din septembrie 2019. Înainte de a fi asistenta Mirelei Vaida în cadrul emisiunii sale de la Antena 1, tânăra s-a făcut remarcată la un post concurent.

Emily Burghelea, asistenta Mirelei Vaida la Acces Direct, a devenit celebră la un post concurent

Emily Burghelea, în vârstă de 21 de ani, vine din Constanța și este pasionată de modă, ceea ce a împins-o să își încerce norocul într-un show cu și despre modă, ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. Blondina a ajuns până în finala sezonului 3, unde a pierdut în fața celei mai bune prietene la acea vreme, Iuliana Doroftei, la brațul căreia intrase în competiție. În prezent, fata a început să își creeze propriile ținute, confecționând și mai multe piese vestimentare pe care le-a scos la vânzare.

Treptat, și-a strâns 200.000 de fani pe Instagram, apoi a decis să se mute la București. A început Facultatea de Comunicare și Relații Publice, iar dorința de a lucra în televiziune a prins contur. În noiembrie 2018, Emily a fost candidată la Școala de Ucenice a celor de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, însă nu a fost aleasă de băieți să le devină ”protejată”. Un an mai târziu, a devenit asistenta Mirelei Vaida, la ”Acces Direct”.

S-a iubit cu un pictor celebru

Emily nu are iubit, chiar dacă este foarte curtată de când apare aproape zilnic pe sticlă, însă a dezvăluit că a avut o relație de doi ani cu un pictor din străinătate, amic cu DJ-ul Dubfire. S-au cunoscut la un festival de muzică electronică, iar între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste datorită căreia fata a vizitat colțuri exclusiviste ale lumii, dar nu oricum, ci în cele mai bune condiții. Odată cu ”Bravo, ai stil!”, emisiune pentru care a trebuit să fie în permanență în România, tânăra a rupt orice legătură amoroasă cu pictorul.

Adauga un comentariu