International

Cine este, de fapt, presupusa iubită a lui Vladimi Putin? Este cu 31 de ani mai tânără

Publicat: 26 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este de fapt presupusa iubită a lui Vladimi Putin Este cu 31 de ani mai tânără
Vladimir Putin a divorțat de soția sa în anul 2013, însă primele zvonuri legate de președintele rus și faimoasa gimnastă au apărut în anul 2008

De mai bine de 10 ani  Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin este în centrul atenției presei internaționale. Se pare că ea este mama gemenilor președintelui rus. Iată cine este, de fapt, Alina Kabaeva!

Misterul planează asupra presupusei relații pe care o are Vladimir Putin cu Alina Kabaeva. De mai bine de 10 ani se vehiculează că cei doi ar forma un cuplu, însă informațiile de până acum nu trec de stadiul de zvonuri. Se presupune că frumoasa rusoaică ar fi chiar mama gemenilor președintelui rus.

Faimoasa gimnastă este născută pe 12 mai 1983 în Uzbekistan și a cresut într-o familie de sportivi cu un tată jucător profesionist de fotbal, Marat Kabaev. Cariera în gimastică a propulsat-o rapid pe cele mai înalte trepte ale podiumului. În 2014, gimnasta a câștigat aurul la Atena, și bronzul în anul 2000 la Sydney.

Alina Kabaeva este una dintre cele mai titrate gimnaste ruse, cu două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatele Mondiale și 21 de medalii la Campionatele Europene.

La scurt timp, frumoasa rusoaică  s-a retras din sport și a dat cariera de gimnastă pe o carieră în lumea politică. În septembrie 2014, a acceptat postul de președinte al National Media Group, cel mai mare conglomerat media.

Alina Kabaeva este mama gemenilor lui Vladimir Putin?

Vladimir Putin a divorțat de soția sa în anul 2013, însă primele zvonuri legate de președintele rus și faimoasa gimnastă au apărut în anul 2008. La acea vreme, Alina, poreclită „Prima amantă a Rusiei” a negat orice fel de legătură cu Vladimir Putin, însă așa cum este și vorba, ”nu iese fum fără foc”.

Potrivit unei surse din Moscova, Vladimir Putin este un bărbat extrem de discret:

„Își ascunde cele două fiice adulte sub identități false de ani de zile. Chiar și acum, când vorbește despre ele ocazional, nu le spune numele. Dacă Alina i-a născut copiii, faptul că se ascunde ar putea fi unul dintre cele mai puternice indicii care atestă acest lucru. El este obsedat de securitatea familiei sale”.

Adauga un comentariu