Cancan

Cine este de fapt Zannidache de la Survivor România. Tânărul are o poveste de viață foarte tristă

Publicat: 15 feb. 2021
Zannidache de la Survivor România
Edmond Zannidache este un tânăr artist descoperit de Alex Velea, care participă la Survivor România

Fiind o prezență relativ nouă în showbiz-ul autohton, multă lume se întreabă cine este de fapt Zannidache de la Survivor România, care inițial a devenit cunoscut publicului în urma participării la emisiunea „Chefi la cuțite”. Acum, în competiția din Republica Dominicană, tânărul cu origini grecești face parte din Tabăra Faimoșilor.

Zannidache de la Survivor România, sau Zanni, așa cum îi spun colegii, este total diferit față de cum arăta înainte să devină celebru. Acum, tânărul artist are părul vopsit, iar pielea lui este acoperită de o mulțime de tatuaje și piercinguri. Cooptat în emisiunea din Republica Dominicană, Zannidache face parte din echipa Faimoșilor! După cum singur a mărturisit, acesta a venit la Survivor România pentru a demonstra că își poate depăși limitele. Zanni este protejatul lui Alex Velea, cel care l-a și descoperit, și face parte din Golden Boy Society.

Cine este de fapt Zannidache de la Survivor România

Pe numele său real Edmond Zannidache, tânărul cu origini grecești a devenit cunoscut tinerei generații datorită proiectului Golden Boy Society, inițiat de Alex Velea. Altfel spus, este un cântăreț apreciat de foarte mulți fani din noua generație. Încet-încet s-a făcut remarcat pe piață muzicală, însă copilăria lui a fost deosebit de dificilă. Până să devină cunoscut, tânărul a avut un parcurs greu, de care însă nu îi este rușine. Edmond Zannidache a crescut la orfelinat, în condiții greu de imaginat.

Zanni a fost abandonat de părinți, și a fost nevoit să locuiască într-un centru de copii, unde a îndurat bătăi și umilințe greu de descris.

„Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți. Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, drept pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mama pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Edmond Zannidache.

Viața lui Zanni, o adevărată supraviețuire

Ținând cont prin ce a trecut până să devină cunoscut, viața lui Edmond Zannnidache a fost o continuă luptă pentru supraviețuire. Iar toate aceste greutăți l-au călit și l-au făcut mult mai rezistent. Astfel, participarea la Survivor România i se potrivește ca o mănusă.

„Mi-am dorit experiența Survivor România, presimteam că o voi trăi, chiar dacă nu știam când se va întâmpla acest lucru. Viața mea a fost «Survivor», pentru că eu am parcurs niște încercări demne de «Survivor». N-am mâncat mult la viață mea, am dormit pe unde am apucat, am avut în fiecare zi grijă să am și a două zi ce mânca și unde să dorm. Sunt obișnuit să lupt pentru supraviețuire”, a spus Zanni.

Tânărul artist a sperat mereu că viața îi va oferi și lucruri frumoase. Înainte de a face muzică, Zanni s-a descurcat cu a putut. A tuns iarbă, a făcut tatuaje, ba chiar a lucrat și într-o frizerie sau pizzerie. Până la urmă, însă, a realizat că muzică îl caracterizează și așa a avut loc întâlnirea cu Alex Velea. Așadar, cine credea că este vorba doar de un personaj ciudat, poate acum să vadă mai mult de atât în Zannidache de la Survivor România, un tânăr care a depășit foarte multe greutăți.

Adauga un comentariu