Actualitate

Cine este Georgiana, soția lui Mircea Bravo, și ce diferență de vârstă este între cei doi

Publicat: 17 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Georgiana soția lui Mircea Bravo și ce diferență de vârstă este între cei doi
Alături de Mircea Bravo și Georgiana, soția sa, a fost și tanti Lenuța, „bunicuța din Chinteni”

Dacă pe el îl cunoaște o țară întreagă, multă lume se întreabă cine este soția lui Mircea Bravo, Georgiana, și ce vârstă are aceasta. Reamintim că joi, 16 iunie, celebrul glumeț clujean și iubita lui și-au unit destinele. Glumele și voia bună nu au lipsit de la petrecerea de după căsătoria dintre Georgiana și Mircea Popa, cunoscut ca Mircea Bravo.

Simpaticul clujean Mircea Bravo s-a căsătorit joi, 16 iunie, după ce în urmă cu o săptămână acesta anunța într-o în mediul online că şi-a găsit „o fată din Bistriţa” cu care-şi va uni destinul. Fericitul eveniment a avut loc în Cluj-Napoca și a fost urmat de o petrecere la care au participat mai mulți apropiați de-ai lui Mircea Bravo.

Cine este Georgiana, soția lui Mircea Bravo, și ce vârstă are

Cu toate că este cunoscut drept Mircea Bravo, acesta nu este numele real al celui care face clipuri amuzante pe rețelele de socializare. Numele său real este Mircea Popa și a devenit cunoscut publicului din România în urmă cu 8 ani, pe când filma farse. Însă anii au trecut iar Mircea Bravo a câștigat din ce în ce mai mult la capitolul imagine și notorietate.

Cât despre iubita și proaspăta lui soție, nu se știu prea multe lucruri, deoarece Mircea s-a ferit să o expună public. Ceea ce se cunoaște despre ea este că se numește Georgiana și este din Bistrița. De asemenea, proaspăta soție a lui Mircea Bravo este cadru universitar în Cluj-Napoca! Cei doi s-au cunoscut într-un cerc de prieteni, atunci când cineva le-a făcut cunoștință. Mircea și Georgiana sunt împreună de un an iar între ei este o diferență de vârstă de 8 ani.

„Am o relaţie de aproape un an. Am avut înainte o relaţie lungă, dar înainte să încep toată treaba asta cu online-ul. La liceu şi facultate, a fost de aproximativ 5-6 ani. Iubita mea e o fată la care ţin. E o fată care lucrează în domeniul universitar şi ne-am cunoscut printr-un amic comun. E profesoară, nu câştigă o sumă ridicată”, spunea Mircea Bravo în urmă cu trei luni.

Tanti Lenuța, bunica din Chinteni, le-a fost alătuiri mirilor

Ceremonia căsătoriei și petrecerea de după au fost marcate într-un cadru restrâns, la care au participat doar oameni apropiați celor doi și au încercat să fie cât mai discreți. Și aceasta deoarece Mircea Bravo a fost mereu rezervat, deși se bucură de succes. În ceea ce-l privește, nu i-a plăcut să iasă în evidență decât prin reușitele sale.

Însă la petrecerea de după cununia civilă, nu dar cei doi miri au fost personajele principale, ci și tanti Lenuța, bunica pe care Mircea Bravo a făcut-o celebră. Aceasta a purtat o ținută tradițională cu totul spectaculoasă. Bătrâna din Chinteni le-a fost alături mirilor, care o iubesc nespus și vor să o aibă mereu alături.

Adauga un comentariu