Actualitate

Cine este mama Cleopatrei Stratan. Motivul pentru care Rodica Stratan nu apare niciodata in public

Publicat: 19 sept. 2019

Cleopatra Stratan nu mai are nevoie de nicio prezentare. La aproape 17 ani, fetita-minune a muzicii promite o cariera mare in muzica, iar cei ce o sustin indeaproape sunt parinti ei. Daca tatal, Pavel Stratan, este foarte vizibil, mama adolescentei, Rodica Stratan, nu apare niciodata la evenimente alaturi de fiica sa. Iata cum arata aceasta si care este motivul pentru care prefera sa ramana in umbra.

Cleopatra Stratan este celebra de cand se stie, mai precis de la varsta de trei ani, cand a lansat celebrul hit "Ghita, te-astept diseara la portita". Tatal ei, care a sustinut-o de la bun inceput, Pavel Stratan, este de asemenea un muzician foarte cunoscut. Cei doi iau parte impreuna la mai toate evenimentele publice, mai ales ca fiica sa nu este inca majora.

In schimb, nimeni nu stie cum arata si cine este mama Cleopatrei. Rodica Stratan isi sustine fiica din umbra, preferand sa nu apara la evenimente sau sa fie fotografiata. Paparazzii Spynews au surprins-o, insa, pe mama artistei anul trecut, in timp ce lua pranzul alaturi de sotul sau. In egala masura, Cleopatra a "dat din casa", cu ocazia zilei de nastere a mamei sale, cand a postat pe Instagram o fotografie din copilarie.

Pavel Stratan a dezvaluit acum ceva vreme pentru Pro Tv de ce nu apare Rodica niciodata alaturi de familia sa celebra. "Foarte multa lume intreaba «Da unde-i mama copiilor?». Asta este decizia ei, sa nu apara, insa mereu ne sustine", a declarat Pavel.

Daca mama Cleopatrei isi sustine fiica din umbra, cel ce o insoteste pretutindeni este tatal ei.

"Inca este devreme sa o las singura, nu are 18 ani si sa-i mai fiu prin preajma. Stiu ca nu conteaza daca are 17-18, 19 ani, daca e rau copilul, poate si la 19 ani sa faca prostii. Dar Cleopatra cred ca niciodata nu o sa faca, o sa fie fetita la locul ei, cum si este, modesta si cuminte", a declarat muzicianul din Chisinau.loading...

Adauga un comentariu