Prima pagină » Cancan » Cine este mama lui Radu, fiul lui Ştefan Bănică Jr. Camelia e o femeie superbă

Cine este mama lui Radu, fiul lui Ştefan Bănică Jr. Camelia e o femeie superbă

28 feb. 2021, 16:04,
BZI.ro, în Cancan

Ştefan Bănică Junior este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. Acesta are trei copii din relaţii cu femei diferite. Chiar dacă lumea ştie de ultimii doi copii ai artistului făcuţi cu Andreea Marin şi Lavinia Pîrva, puţini ştiu că artistul mai are un băiat, care de fapt este şi cel mai mare copil al artistului. Iată cine este mama lui Radu, fiul cel mare lui Ştefan Bănică Jr.

Cine este mama lui Radu, fiul lui Ştefan Bănică Jr

Radu Ştefan Bănică (19 ani), fiul cel mare al artistului, actorului şi prezentatorului TV Ştefan Bănică Jr. (53 de ani), îi calca pe urme celebrului său tată. În prezent, tânărul este unul dintre concurenţii show-ului Te cunosc de undeva.

Radu a câştigat prima ediţie a sezonului 16 al competiţiei TV. Solistul s-a transformat în cântăreaţă Lady Gaga şi a interpretat piesa acesteia Bad Romance. Pe tatăl lui îl cunoaşte o ţară întreagă, dar cine este mama tânărului actor?

Între anii 1997 şi 1999, Ştefan Bănică Jr. a fost căsătorit cu prezentatoarea TV Mihaela Rădulescu. După despărţirea de aceasta, timp de 5 ani, artistul a format un cuplu alături de Camelia Constantinescu, cea care i-a dăruit primul copil, un fiu, Radu.

Ştefan şi Camelia s-au despărţit în anul 2005. Deşi a format un cuplu cu unul dintre cei mai celebri bărbaţi din România, Camelia nu şi-a dorit niciodată să devină persoană publică.

Potrivit OK! Magazine, după despărţirea de prezentatorul TV, Camelia a început o relaţie cu un medic stomatolog. Singurele fotografii cu mama lui Radu din mediul online au fost surprinse de către paparazzi.

În plus, pe 19 iulie 2020, Radu a publicat un colaj cu două imagini în care este surprins alături de mama lui. În dreptul lor a scris un mesaj emoţionat pentru mama sa.

„Azi celebrăm pe cineva important din viaţa mea. Cineva care m-a învăţat care este importantă credinţei şi a familiei. La mulţi ani, mama! ❤️”.

Ştefan Bănică Jr. mai are doi copii, o fiică, Ana Violeta (13 ani), din fostul mariaj cu Andreea Marin (46 de ani), şi un fiu, Alexandru (1 an), din actualul mariaj cu artistă Lavinia Pîrva (36 de ani).

Radu vrea să devină actor

Asemenea bunicului şi apoi tatălui său, Radu vrea să devină actor.

„Eu de mic am ştiut ce vreau să fac, dar am ţinut secret o perioadă de timp. (…) În clasa a IV-a, ştiam că vreau în domeniul artei: muzica şi teatru. (…)

Fac nişte cursuri de teatru, la Teatrul de Comedie, la şcoală actriţei Delia Nartea. Tata m-a dat iniţial la acest curs, când eram în clasa a VI-a, pentru dezvoltare personală. Nu avea în minte să mă fac actor sau ceva.

Având contactul direct cu teatrul, mi-a crescut şi mai mult pasiunea. Şi tata e o inspiraţie majoră, dar, chiar dacă ar fi avut o altă meserie, cred că aş alege tot actoria şi muzica”, spunea Radu în 2019.

Cine este mama lui Ştefan Bănică Junior

Deşi a lucrat ca ziaristă la Agerpres, mama lui Ştefan Bănică Jr. este o prezenţă discretă în spaţiul public. Însă, din puţinele sale apariţii televizate şi la evenimente, putem vedea ce femeie cochetă este.

Tatăl artistului, actorul Ştefan Bănică Senior, a fost căsătorit de două ori, iar prima sa soţie a fost jurnalista Sanda Vlad-Liteanu. Ea este mama cunoscutului cântăreţ, Ştefan Bănica Jr. Artistul a avut o copilărie frumoasă, în familie, fiind crescut de cei doi părinţi, alături de bunicul matern, Radu Vlad Liteanu.

De ziua lui Ştefan Bănică Jr. cei de la Antena 1 au vrut să-i facă ieri o surpriză şi au mers în vizită la Sanda Liteanu pentru a obţine o declaraţie exclusivă.

Sanda Liteanu l-a susţinut întotdeauna pe fiul său, i-a apreciat talentul, dar nu a ezitat niciodată să îl critice, când a fost cazul. El și-a exprimat admiraţia, „cum ar fi făcut-o şi regretatul actor Ştefan Bănică”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *