Cancan

Cine este Ornela Pasăre. Ce legătură există între frumoasa artistă și celebrul Costi Ioniță

Publicat: 21 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Ornela Pasăre. Ce legătură există între frumoasa artistă și celebrul Costi Ioniță
Ornela Pasăre este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România.

Puțini sunt cei care știu cine este Ornela Pasăre. Blondina atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, iar vocea sa deosebită a cucerit publicul de la primele apariții pe scenă. Vedeta se bucură în prezent de succes, însă a avut parte de nenumărate provocări și momente dificile pe plan personal și profesional. Iată ce legătură există între frumoasa artistă și celebrul Costi Ioniță.

Ornela Pasăre, pasionată de muzică de la o vârstă fragedă

Cântăreața de muzică populară Ornela Pasăre a iubit muzica încă din copilărie. Frumoasa artistă și-a dorit de mică să aibă o carieră de succes pe plan artistic și să ajungă faimoasă. Extrem de ambițioasă, Ornela Pasăre a cucerit publicul cu vocea deosebită și talentul muzical aparte.

Dincolo de succesul pe plan profesional, interpreta de folclor a trecut prin momente grele în viața privată. După ce a trăit o frumoasă poveste de dragoste, Ornela Pasăre a trecut printr-un divorț dureros.

Ornela Pasăre a fost căsătorită cu subcomisarul Marian Lupu, iar în anul 2016 a divorțat în mare secret. Vedeta a fost marcată de infidelitățile partenerului de viață, însă nu a dorit să vorbească de prea multe ori la tv despre motivele despărțirii. 

În cadrul unui interviu, Ornela Pasăre a dezvăluit cum a reușit să treacă peste una dintre cele mai dificile etape din viața ei, divorțul de Marian Lupu. 

,,Am fost discretă, am divorțat în secret. Eu am divorțat în 2016 și s-a aflat acum ceva timp. Am vrut liniște, așa sunt eu. Când trec printr-o suferință prefer să fiu doar cu familia, nu-mi place să vin la televizor să plâng, să încarc oamenii negativ.”, a mărturisit aceasta.

Un alt eveniment tragic din viața privată a frumoasei artiste a fost un accident aviatic, vedeta fiind la un pas să își piardă viața.

,,N-am să uit niciodată acel accident aviatic, a fost groaznic să îți vezi moartea cu ochii… să simți că te prăbușești… (…) Mie îmi plac foarte mult sporturile extreme și atunci am participat la un meeting aerian de acrobație în calitate de copilot, cu un avion de mici dimensiuni.

La aterizare s-a întâmplat ceva la frâne, era să ne prăbușim și să aterizăm direct în prăpastie.”, a mărturisit cântăreața de muzică populară.

Ce relație există între artistă și faimosul Costi Ioniță

După un mariaj nefericit, Ornela Pasăre iubește din nou. Aceasta și-a refăcut viața și se declară o femeie împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima. În cadrul unei emisiuni, cântăreața a vorbit despre nunta pe care a făcut-o în mare secret.

,,M-am căsătorit! Cu acte în regulă, cununie în fața lui Dumnezeu, că altfel nu se putea. Sunt și eu fericită, cred că era și momentul. După atâția ani de așteptări, de nădejde în bunul Dumnezeu, de rugăciune, uite că minunile există. Mi-am cunoscut soțul la biserică.”, a declarat frumoasa artista.

Ornela Pasăre este mai fericită ca oricând. Aceasta se bucură de realizări frumoase pe plan personal și profesional. Cântăreața a dezvăluit că este recunoscătoare unui coleg de breaslă faimos, nimeni altul decât Costi Ioniță.

Acesta a susținut-o în carieră pe frumoasa artistă și au avut mai multe colaborări de succes. 

,,Îi mulțumesc din suflet lui Costi, am cunoscut-o și pe mama lui, e un înger. El m-a descoperit pe site-ul lui de muzica și a crezut în mine.

Mi-a zis: ,,tu poți și îți voi fi alături!” Am și avut o colaborare, am înregistrat o melodie etno-dance. M-a ajutat enorm la începutul carierei mele.”, a recunoscut artista.

O altă cântăreață de muzică populară care se bucură de aprecierea publicului și are o carieră impresionantă este Maria Dragomiroiu. Frumoasa artistă se menține în formă și arată spectaculos la 66 de ani. De asemenea, Irina Loghin este una dintre cele mai îndrăgite interprete de folclor din România. Aceasta a trecut prin momente extrem de grele în perioada de tinerețe.

Ornela Pasăre este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Artista are o carieră de succes în muzică și este împlinită pe plan personal. 

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu