Actualitate

Cine este presupusul criminal al lui Emi Pian – FOTO

Publicat: 04 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este presupusul criminal al lui Emi Pian - FOTO
Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit. Cine este presupusul criminal

După ce Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a decedat în urma unui stop cardio respirator, ies noi detalii la suprafaţă. Șeful Clanului Duduienilor ar fi fost ucis de un alt interlop cunoscut pe teritoriul României, Napi, liderul clanului Rinu, într-o bătaie ce a avut loc în Sectorul 6 din Bucureşti.

Conflictul a fost sesizat în jurul orei 3.00 și s-a produs între mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, murind. Principalul suspect ar fi un rival, poreclit Napi. Scandalul ar fi pornit de la un joc de barbut.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Liderul clanului Duduianu a murit

Conform informaţiilor apărute în presă, liderul clanului Duduianu a fost executat de un rival din Bucureşti. Conform surselor spynews.ro Emi Pian a fost declarat mort în jurul dimineţii de 4 august 2020, la ora 5.

Medicii care erau de gardă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti au afirmat, sub protecţia anonimatului faptul că interlopul a ajuns în stare gravă la spital având mai multe plăgi înjunghiate. Totuşi, acestea au refuzat să spună că a fost declarat decedat.

Surse din cadrul MAI au explicat jurnaliştilor de la Spynews faptul că interlopul a fost victima unui atac de tip mafiot. Ca şi medicii, sursele din MAI au evitat să spună dacă liderul clanului a fost declarat decedat. Interesant este faptul că sursele afirmau că la ora 5.30 încă se mai făceau manevre de resuscitare.

Emi Pian a decedat la aproape 1 an de la eliberarea din închisoare

Emi Pian era liderul unuia dintre cele mai puternice clanuri interlope din Bucureşti. Acesta fusese condamnat la închisoare cu executare pentru mai multe infracţiuni. Totuşi, după executarea pedepsei acesta a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în septembrie 2019. Eliberarea lui a stârnit un val de bucurie printre interlopi. La ieşirea din închisoare a fost aşteptat de zeci de prieteni care au adus muzica şi artificii. Întreaga eliberare fusese transmisă LIVE pe Youtube.

„Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”, a spus acesta. Citeşte întreaga ştire: Un membru al clanului Duduianu, așteptat cu artificii și manele la ieșirea din Penitenciarul Rahova

Pe 13 octombrie 2017, la 3 ani şi 8 luni pentru infracţiunea de şantaj, camăta şi influenţarea declaraţiilor.

Decizia de eliberare condiţionată a fost dată pe 4 septembrie 2019, de Judecătoria Sectorului 5.

„Intervalul cuprins intre data liberării condiţionate şi 16 ianuarie 2021 constituie termen de supraveghere. Atrage atenţia petentului condamnat asupra prev. art. 104 Cod penal, respectiv posibilitatea revocării liberării condiţionate, în cazul în care va mai comite noi infracţiuni,” se arată în minuta, potrivit portalului instanţelor.

Emi Pian a fost ucis cu un cuțit de bucătărie

Emi Pian, în vârstă de 39 de ani nu a rezistat în fața loviturilor foarte puternice și ar fi căzut la pământ, intrând în stop cardio respirator. Interlopul a ajuns la Spitalul Universitar în stop cardio respirator, dar și cu urme vizbile de violență, și s-a stins din viață la scurt timp după internare.

Totodată, la fața locului, polițiștii implicați în anchetă au ridicat și un cuțit de bucătărie, despre care se presupune că ar fi fost folosit de cel care l-a înjunghiar pe Emi Pian.

Adauga un comentariu