Cancan ultimă oră

Cine este și cum arată fosta soție a lui Ilie Dumitrescu. Cum arată la 48 de ani Letiția Badea

Publicat: 23 mart. 2021
Letiția Badea, fosta soție a lui Ilie Dumitrescu
Letiția Badea a fost una dintre cele mai frumoase femei din România, fiind comparată cu Monica Bellucci

Letiția Badea este cea de-a doua soție a fostului mare internațional Ilie Dumitrescu. Cea mai cunoscută dintre soțiile lui Ilie Dumitrescu are 48 de ani, dar se pare că anii au trecut peste ea fără să lase urme.

Ilie Dumitrescu si Letita s-au cunoscut în 1993, la emisiunea „Ceaiul de la ora 5″, de la TVR2. Letiția avea atunci doar 21 de ani și era un model foarte apreciat. Letiția era pe gsutul oricărui fotbalist, pe lângă frumusețea răpitoarea, aceasta fiind studentă în anul 4 la Filologie.

Apropiați ai fostului mare jucător au spus la vremea respectivă că Ilie Dumitrescu i-ar dăruit tinerei Letiția Badea un tablou de Grigorescu și un buchet de flori.

Deși era căsătorit, Ilie Dumitrescu și Letiția au continaut să se vadă, iar după ce jucătorul a divorțat de prima soție s-a căsătorit cu Letiția.

Căsătoria celor doi a durat 14 ani și s-a încheiat, așa cum era poate de așteptat din cauza infidelităților repetate ale Ilie Dumitrescu.

Cine este și cum arată fosta soție a lui Ilie Dumitrescu: Au avut împreună doi copii

Letiția Badea a fost un model de succes la vremea respectivă, ea defilând ca model la vremea respectivă pentru Zină Dumitrescu, Venera Arapu sau Janine Sârbu.

Letiția a fost una dintre cele mai frumoase femei din România, fiind comparată dese ori cu Monica Bellucci. Ajusnă acum la 48 de ani, Letiția Badea continuă să fie de o frumusețe răpitoare, aceasta rămânând la fel de cuceritoare ca în tinerețe, pe vremea când era model.

Letiția și Ilie Dumitrescu au avut împreună doi copiii, Toto și Mayra Daria. Actorul Toto Dumitrescu are 23 de ani, în timp ce sora lui Mayra are 16 ani. Dacă Toto a putut fi văzut pe micul ecran la emisiunea „Te cunsoc de undeva“, de la Antena 1, sora acestuia a fost văzută foarte rar în aparițiile publice.

Toto Dumitrescu a absolvit Facultatea de film si teatru Mandragora din Londra, iar până acum a jucat în filme precum: Love by desgin (2014), Palatul Pionerilor (2015), High Strong – Young Boy (2016), Un pas în umbra serafimilor (2017) și Hackerville (2018).

De asemenea, Toto a bifat și câteva apariții în reclame pentru branduri celebre.

Cei doi copii ai Letiției au cu cine să semene, fiind la fel de frumoși ca mama lor.

Cîți copii are Ilie Dumitrescu

Fostul mare fotbalist Ilie Dumtirescu a fost căsătorit de două ori. Din prima căsnicie, cu Nela, Ilie a avut doi copii: Dani (32 ani) și Sică (27 ani). În 1993, Ilie Dumitrescu a divorțat de Nela și s-a căsătorit cu Letiția Badea. Cu modelu lde care a divorțat în 2007, Dumitrescu îi are pe Toto (23 ani) și Mayra (16 ani).

Cei patru nu sunt singurii copii ai fotbalistului mare fotbalist. Acesta mai are o fiică în vârstă de 31 de ani, pe care nu a recunoscut-o niciodată.

Este vorba despre Elisabeta Nenciu, în vârstă de 35 de ani. Aceasta este fiica unei femei pe nume Maria, cu care fotbalistul ar fi avut o aventură când locuia în Rahova. Astăzi, Elisabeta locuiește în Copenhaga, alături de soț și cei doi copii. Deși și-a dorit o apropiere de copiii lu iIlie Dumitrescu, acest lcuru nu a fost psoibil, chiar dacă tânăra a spus de la bun început că nu are vreo pretenție materială de la fostul internțional român.

Adauga un comentariu