Cancan

Cine este soția lui Silviu Prigoană și ce a spus soacra despre ea

Publicat: 31 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este soția lui Silviu Prigoană și ce a spus soacra despre ea
Mihaela Prigoană are o siluetă ca trasă prin inel, deși a născut de trei ori

Omul de afaceri Silviu Prigoană este căsătorit de câţiva ani cu Mihaela, fosta proprietară a unei cofetării în Făgăraş. La 42 de ani şi după 3 sarcini, are o siluetă de fotomodel. I-a plăcut întotdeauna să aibă grijă de imaginea ei. De altfel, după ce a terminat perioada de alăptare, a apelat la un chirurg estetician, ca să-i ridice sânii. Recent, soţia lui Silviu Prigoană a povestit cum a descurs prima întâlnire cu mama partenerului său.

Cei doi s-au căsătorit fără tam-tam în presă, aproape în secret, pe 8 martie 2016. Logodna o făcuseră în prealabil în Las Vegas.

„Cred că Silviu semăna mai mult cu mama, dar are foarte mult și de la tatăl lui. Tatăl lui este un om mai calm, își face timp să analizeze lucrurile. Silviu este mai vulcanic. Eu, când am venit, în 2015, la București, și am venit acasă la Silviu, ea era acolo împreună cu soțul ei și făceau niște controale medicale. Și când m-a văzut, am stat puțin, am povestit și mi-a spus un lucru pe care nu o să-l uit niciodată, niște cuvinte foarte frumoase: Să știi că ai venit la bărbatul din cea mai albă pâine. Mi-ar plăcea foarte mult să rămâi aici. A fost o femeie foarte minunată”, a afirmat Mihaela Prigoană despre soacra sa, mama lui Silviu Prigoană.

Cine este Mihaela Prigoană

Actuala parteneră de viaţă a omului de afaceri Silviu Prigoană are 42 de ani şi 3 copii. Provine din Sibiu, iar câţiva ani a deţinut o cofetărie în Făgăraş. Plăcându-i să fie o femeie independentă, a urmat un curs de terapeut în Germania. Acolo s-a specializat în terapia Dorn. Aceasta constă într-o metodă naturală de reaşezare şi îndreptare a coloanei vertebrale, dar şi a încheieturilor.

Scandal între Silviu Prigoană şi fosta soţie

Recent, omul de afaceri a declarat că fosta soţie, Adriana Bahmuteanu, nu a mai achitat pensia alimentară a celor doi copii de aproximativ 2 ani.

”Instanţa a decis, din 2018, ca domiciliul copiilor să fie la tatăl lor. Ca atare, mama trebuie să plătească pensie alimentară, căci aşa spune legea. Pot să vă spun că, de doi ani, doamna Adriana Bahmuţeanu nu a plătit un leu drept!”, a spus Silviu Prigoană.

Adauga un comentariu