National

Cine a fost soțul Cătălinei Isopescu. Fostul model a decedat astăzi

Publicat: 08 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Fiica lui Emanuel Isopescu, s-a stins din viață astăzi. Cătălina Isopescu a fost celebră la începutul anilor 90, și acum doi ani a revenit în lumina reflectoarelor, după ce soțul ei, Oltin Hurezeanu, a participat la Exatlon.

Oltin Hurezeanu are o poveste de viață așa cum nu și-ar fi imaginat prea multă lume. La doar 27 de ani a câștigat concursul „Vrei să fii miliardar’, pe când avea doar 27 de ani. Și, deși a terminat Facultatea de Drept, a cochetat cu actoria, având roluri în producții diferite: filmul „Supravietuitorul”, alături de Sergiu Nicolaescu, dar și-n serialele de televiziune „State de România” și. „Iubire ca în filme”. Dar asta nu e tot, în urmă cu mulți ani, Oltin Hurezeanu a făcut parte din trupa de striptease masculine a lui Cornel Păsat.

Cătălina Isopescu s-a stins din viață

Cătălina Isopescu, fostul mare model al anilor `90 a murit astăzi. Vestea a fost dată de sora ei, Ioana Isopescu. În urmă cu doar câteva luni și celebrul realizator de televiziune Emanuel Isopescu s-a stins din viață în urma unei lupte grele cu boală. Oltin Hurezeanu a postat o fotografie alb-negru, cu soția sa și a pus o descriere emoționantă: „Ain’t no sunshine when she’s gone”.

Adauga un comentariu