Cancan

Cine este tatăl adoptiv al lui Cabral Ibacka. Mircea Boldea este mare maestru în arte marțiale

Publicat: 07 ian. 2022
tatăl adoptiv al lui Cabral Ibacka
Tatăl adoptiv al lui Cabral este un emerit maestru al sporturilor de contact

Nu multă lume știe cine este tatăl adoptiv al lui Cabral Ibacka, cunoscut fiind faptul că vedeta TV s-a născut în urma relației dintre o tânără din Buzău și un student congolez venit la Medicină în România. Numai că la terminarea facultății, tatăl natural al lui Cabral și-a părăsit iubita și fiul, plecând în țara sa. Astfel, Cabral Ibacka a fost crescut de un alt bărbat, Mircea Boldea, pe care îl consideră adevăratul lui tată.

Cabral Ibacka este una dintre cele mai cunoscute vedete TV din România, în prezent numele său fiind legat de emisiunea „Ce spun românii”. Acesta însă a cochetat și cu actoria, apărând în câteva telenovele de succes, în acest fel cunoscându-și actuala soție cu care are doi copii. Și totuși, mai puțin cunoscute sunt detaliile cu privire la copilăria sa, în special despre tatăl natural și cel adoptiv al lui Cabral.

Astfel, tatăl biologic al vedetei este Alexandre Ibacka Dzabana, un bărbat de origine congoleză, care a absolvit Facultatea de Medicină la București. Acesta a avut o relație cu mama lui Cabral, Argentina Boldea, pe care a părăsit-o după terminarea facultății.

Cine este tatăl adoptiv al lui Cabral Ibacka

Cu toate acestea, Cabral a fost crescut de Mircea Boldea, unul dintre cei mai respectați antrenori de arte marțiale din România. Prezentatorul de la Ce spun românii face parte dintr-o familie de sportivi emeriți, iar asta explică și legăturile lui cu artele marțiale pe care le-a practicat în tinerețe. Nu multă lume știe că mama, sora și tatăl adoptiv au practicat arte marțiale și sporturi de contact.

Mircea Boldea, tatăl adoptiv al lui Cabral, are 64 de ani și practică artele marțiale din 1971. Absolvent al Școlii Naționale de Formare și Perfecționare a Antrenorilor, el s-a ocupat de pregătirea în această disciplină a angajaților din MApN și a fost vicepreședinte al Federației Române de Arte Marțiale de Contact. Tatăl lui Cabral are centura neagră 7 dan în kickboxing, 7 dan în karate hon-do-ryu, 4 dan în jiu-jitsu, 1 dan în judo și este senior intructor în Muay Thay (echivalent cu 7 dan).

Mama lui Cabral l-a făcut KO pe un bărbat care a încercat s-o lovească

Argentina Boldea, mama lui Cabral, a început să se antreneze în sporturile de contact din 1983 și a fost antrenor-coordonator al lotului național de kickboxing și thaiboxing. Cu toate acestea, ea a lucrat ca șefă de bancă iar în prezent este pensionară. De curând, Cabral, care este tatăl a trei copii, a povestit un episod în care mama sa a fost nevoită să lovească un bărbat care a atacat-o.

„Pe mama, un domn de vreo 30-40 de ani a încercat să o bată. La 60 și ceva de ani, a intrat pe pilot automat, când acel domn a început să dea cu picioarele în mașina ei de serviciu. Ea l-a rugat să nu mai dea, pentru că nu este automobilul ei, iar atunci domnul i-a dat un croșeu în cap. Și ea, eschivă în spate și croșeu în bărbie. Iar domnul a băgat somn”, a povestit Cabral cu umor.

În altă ordine de idei, Mircea, tatăl adoptiv al lui Cabral Ibacka, este cel care le-a insuflat dragostea pentru artele marțiale soției dar și celor doi copii: Cabral și Artemis.
Adauga un comentariu