Cancan ultimă oră

Cine este vinovat pentru moartea lui Răzvan Ciobanu

Publicat: 11 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este vinovat pentru moartea lui Răzvan Ciobanu

Au trecut mai bine de şase luni de când Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa. În ziua în care designerul trebuia să-şi sărbătorească ziua de nume, a fost prezentată ultima colecţie a lui, pe care, de altfel, nu a mai apucat să o lanseze! La eveniment a fost prezentă şi avocata Laura Vicol, care a oferit ultimele informaţii din anchetă.

Toţi cei care l-au iubit şi apreciat pe Răzvan Ciobanu au venit la evenimentul organizat vineri, 8 noiembrie, în memoria acestuia. Printre aceştia s-a numărat şi buna prietenă a lui Răzvan Ciobanu, avocata Laura Vicol.

Laura Vicol a declarat în exclusivitate pentru Antena Stars că ancheta în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu s-a finalizat şi că, imediat ce află concluziile procurorului, le va face publice. Avocata designerului a explicat că a dorit să respecte legea, motiv pentru care a ajuns să fie condamnată de mulţi oameni!

„Ancheta s-a finalizat. Aştept concluziile procurorului, iar apoi le voi face pe toate publice. Aşa cum am promis. Eu sunt avocat de 20 de ani şi respect legea. Informaţiile din dosarele de urmărire penală nu sunt destinate publicului. Din această cauză, chiar dacă am fost condamnată de foarte mulţi că nu am vorbit nimic, am preferat să meargă totul ca la carte şi să fiu sigură că am eliminat toate pistele posibile în cercetarea morţii lui tragice.”, a declarat Laura Vicol.

Asta nu înseamnă că acum nu a spus nimic! Ba din contră! Laura Vicol a aruncat bomba, la mai bine de şase luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu.

Avocata Laura Vicol a mărturisit că nimic din tot ce s-a spus până acum nu este adevărat şi că, în toată povestea tragică există şi un autor moral. Este vorba de o persoană care a intrat în viaţa lui Răzvan Ciobanu cu puţin timp înainte de accident şi că, îi va face public numele, cu riscul de a fi dată în judecată. Laura Vicol consideră acea persoană direct răspunzătoare pentru tot ce s-a întâmplat cu celebrul designer.

„Nu pot să spun nimic. Voi spune totul când dosarul va fi finalizat. Nu e nimic adevărat din tot ce s-a spus până acum. Există un autor moral, îl voi spune şi pe acela cu riscul de a fi dată în judecată ulterior, dar lumea trebuie să afle adevărul… El nu trebuia să plece la mare, nu trebuia! E o persoană nou intrată în viaţa lui, iar eu personal îl consider direct răspunzător pentru moartea lui”, a spus avocata.

Adauga un comentariu