Bursa Barfelor

Cine mai dă șpagă la primăria lui Grosieru

Publicat: 09 feb. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Cine mai dă șpagă la primăria lui Grosieru

Babele bârfitoare continuă rubrica de astăzi cu una despre putregaiul din primăria condusă de Ciprinol Grosieru, unde anchetatorii au ridicat acte și o inspectoare care a luat șpagă. Ei bine, treburile sunt mult mai nasoale acolo, dar încă nu sunt anchetate. În comuna cu pădurea Breazu a apărut acum câțiva ani un individ pe nume Ionel Preotescu care a construit niște case cu nume de „Domn”. Cică nu ar fi putut să le facă dacă nu ungea bine funcționarii din primăria lui Grosieru. Sumele ar fi fost destul de mari, numai ca să meargă treaba bine, fără să fie puse prea multe întrebări. Dacă Deneaul ar intra pe firul ăsta, ar descoperi o grămadă de treburi, care duc direct la Grosieru. Babele au și numele angajaților care au luat șpăgile, dar le păstrează pentru edițiile viitoare.

Comentarii
  • Stegariu Razvan e parsiv tare. Cand ajunge dimineata cu masina Land Rover, nimeni nu mai e ca el….turnatorul de ciment a lui Grosu!!!

  • Lasă că și cu Liviu Dobre (fost Bulgariu)nu ne este rușine!!! Acest individ care a cochetat cu școala de corecție in tinerețe,mai apoi facind_o pe patronul de amanet (unde făcea cămătărie),tepuindusi inclusiv finii de banii făcuți la nunta, pozează în mare om politic!!!p.s.un pic monitorizat și ați mai scăpat de un nimeni politic.

Adauga un comentariu