Bursa Barfelor

Cine se apleacă după parale prin buricul târgului! În halul aista a ajuns!

Publicat: 24 oct. 2020

La început de weekend, babetele bârfitoare vă prezintă una care dacă n-ar fi amuzantă rău, ar fi tristă! Este vorba despre un nene caratist, din ăla de spărgea cărămizile cu capul, pre numele său Costeluș Acăscăliței. Gurile rele spun că, zâlele trecute, un nene mai șugubăț a vrut să își lase mașina în parcarea cu care s-a pricopsit Acăscăliței.

A mers omu’ să-și lase autoturismul, numai că s-a gândit să îi joace o festă lui Costeluș și, când să-i plătească leuții pentru parcare, șugubățul a dat banii pe jos. Omu’ auzise că Acăscăliței e disperat după parale și a vrut doar să-l vadă pe endevid cum se apleacă după lovele. Și nu a fost nevoie să aștepte prea mult: Costeluș s-a aplecat repejor și a strâns părăluțele, fără pic de jenă și fără a lua în calcul că, acu’, e pandemie de Guvid! Cam așa s-a ajuns, să se ploconească după câțiva lei!

 

 

Comentarii
  • Pai face curat in curtea lui, ca sa nu fie mizerie. Cica s-ar ‘apleca’ si grasul dupa casa din Zmeu , spoita cu 5k de oiro sanchi sa moara mama am dat ‘dacat’ 5 mii so terenul! dar instanta i-a dat peste adidasul superior incat a remas cu burta umflata. Adalscalitei poa sa se aplece dpa ce vrea muschiul lui de caratist. Hardau poate? Ori se varsa tot?

  • Si persoana care l-a umilit asa nitel pe Adascalitei….a avut “grija”si de firmele karatistului….na doar e fiscalist omul. Umilinta la maxim pentru cel care candva a fost cu stele si acum a ajuns cu coarne!!!

  • Adascalitei o saruta cu foc pe frumoasa lui sotie, nestiind cata frisca a supt prin caminele din Copou…cred ca ai pupat in pula jumatate de Iasi domnulte karatist Adascalitei!!! Pe mine unul m ai sarutat sigur

Adauga un comentariu