Actualitate

Cine sunt concurenții care participă la „Splash! Vedete la apă” și când are loc premiera emisiunii

Publicat: 01 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine sunt concurenții care participă la Splash Vedete la apă și când are loc premiera emisiunii
Prestațiile celor 18 concurenți vor fi jurizate și evaluate cu atenție de către Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu

S-a aflat cine sunt concurenții care participă în acest sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă” și vor sări de pe toate cele 4 platforme. Luna august le readuce fanilor îndrăgitul show în care participanții își vor etala măiestria într-ale săriturilor în apă. „Splash! Vedete la apă” va avea premiera joi, 11 august, și va fi difuzat 4 zile pe săptămână, până duminică.

Îndrăgita emisiune „Splash! Vedete la apă” a ajuns la cel de-al cincilea sezon, care va debuta în mai puțin de două săptămâni. Show-ul și evoluțiile concurenților vor fi prezentate de către Monica Bârlădeanu, Răzvan Fodor și Ramona Olaru. Iar prestațiile celor 18 săritori vor fi jurizate și evaluate cu atenție de către Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu.

Cine sunt concurenții care participă la „Splash! Vedete la apă”

Filmările pentru noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă” sunt în toi. Astfel, primele sărituri au fost executate deja, iar primele note s-au acordat celor care au pășit cu entuziasm pe cele patru platforme. Ei bine, nume importante din România și nu numai se află pe lista artiștilor și sportivilor care vor să îmbine distracția cu învingerea gravitației!

Anul acesta, la sezonul 5, la cel mai răcoritor show al verii vor participa Bănel Nicoliță, surorile Ana și Monica Odagiu, Vlad Craioveanu, Laura Muşuroaea, Irisha, Nick (N&D), Nick Casciaro, Vica Blochina, Maria Constantin, Gabi Jugaru, Jazzy Jo, Juno, Johny Romano, Laurette, Andreea Bododel, Shift și Ion Șaulescu. Aceștia fac parte din prima serie de concurenţi care se vor întrece în sărituri ameţitoare pentru a pune mâna pe premiul săptămânal pus în joc, în valoare de 10.000 de lei.

Iar pentru ca prestațiile lor să fie de nota 10, aceștia s-au pregătit intens sub atenta supraveghere a trei dintre cei mai cunoscuți antrenori din România: Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță. Sfaturile și indicațiile acestora i-au determinat pe toți să își învingă frica de înălțime și, totodată, să își depășească limitele.

Cum se desfășoară competiția „Splash! Vedete la apă”

În plus, cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă” aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista unele ediţii de calificări. În aceste sesiunio, primii doi concurenţi care vor întruni cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala care se difuzează duminica, de la ora 20:00. În ultima ediție a fiecărei săptămâni, aceștia au șansa de a se lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

De pe margine, Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota, pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Săriturile concurenților vor fi efectuate de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic din Bacău. De  menționat că în acest sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu, care vor asigura buna dispoziție atât pentru toți concurenții de la „Splash! Vedete la apă”, cât și pentru telespectatori.

Adauga un comentariu