Bursa Barfelor

Cine vrea să ajungă șef la Finansuri

Publicat: 20 ian. 2022

Babele bârfitoare încep rubrica de astăzi cu una despre schimbările din Finansurile ieșene. De ceva timp, tot bate vântul schimbării după ce s-a reunit useleul. Așa că, pesediștii vor să pupe și ei funcții importante în instituții. Negocierile sunt dure, pentru că liberalii nu vor să scape din mâini instituțiile importante, cum este și cazul Finansurilor. Se aude că va fi pus director mare unul susținut de un botoșănean, dar nimic nu este bătut în cuie. Însă, pe lista scurtă a mai apărut un nume. Este vorba despre Marinică Bocianu, care a mai condus în trecut instituția. El ar vrea să apuce ciolanul, pentru că la case de marcat viața e pustiu. Rămâne de văzut ce vor decide partidoaiele în perioada următoare. Oricum, schimbări importante vor avea loc, pentru că nu e cale de întoarcere. Babele vor urmări atmosfera de la turn, pentru că toți angajații așteaptă cu sufletul la gură, nu de alta, dar trebuie să afle cui trebuie să dea raportul.
Comentarii
  • Ce este acuma power domnul Damian, odata ajuns la Minister va fi indestructibil…”de ma voi inscauna, pre multi am sa popesc si eu…”

  • Bosianu….numai cand pronunti numele te gandesti la un Domn, profesionist, bun simt…dar sa speram ca daca pleaca cancerul fiscului, soarele va rasari si in institutia noastra. Succes Mariane!!!

  • Vad pe la comentarii cum unii se ostenesc sa zica cate ceva. Mai oameni buni dar Ciobanu ce are, e cumva ciumat?
    Eu stiu ca e baiat bun, ascultator, nu ar iesi din cuvantul lui Ionel, nici sa-l picuri cu ceara.
    Ia mai terminati-o cu ala, cu celalalt, sau va place chibitatul?

  • Mai „Observator”, ia mai du-te tu in pisda matii si vezi ca Observatorul e la Antena1, la ora 19…ia nu te mai osteni si da drumul la stiri

Adauga un comentariu