Actualitate

Ciolacu nu ține cont de micii întreprinzători români. Iată decizia finală privind închiderea supermarketurilor în weekend

Publicat: 28 mart. 2024
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Ciolacu nu ține cont de micii întreprinzători români. Iată decizia finală privind închiderea supermarketurilor în weekend
Marcel Ciolacu anunță decizia finală în cazul închiderii supermarketurilor în weekend

A fost agitație în România după ce micii producători și patroni de magazine românești au cerut închiderea supermarketurilor în weekend. Aceștia au acuzat că vânzările le scad drastic în cele două zile libere în care românii efectiv iau cu asalt marile magazine unde găsesc de toate la un loc.

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat astăzi, 28 martie, decizia finală privind închiderea supermarketurilor.

„În încheiere, vreau să închid un subiect care a provocat dezbatere publică, cel legat de programul magazinelor la sfârșit de săptămână. Din semnalele primite din rândul societății, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend! Au închis alții piețele în pandemie și au pus orar la magazine, nu mai suntem în etapa aceea!”, a spus Ciolacu.

Deficitul bugetar nu îl îngrijorează pe Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, în debutul ședinței Executivului, că se fac noi pași pentru dezvoltarea infrastucturii rutiere din țară, urmând ca astăzi să se aprobe noi investiții în acest domeniu.

„Aprobăm azi indicatorii unor noi investiții majore în infrastructura rutieră. Este vorba despre autostrada Craiova-Filiași și Drumul Expres Filiași-Târgu Jiu.

Sunt convins că putem trece cât mai repede la proiectare și construcție, sunt 51,5 kilometri de autostradă și 59 de kilometri de drum expres. Este o investiție de peste 3,2 miliarde de euro din bani europeni și de la buget”, a anunțat prim-ministrul.

Totodată, Ciolacu a ținut să precizeze că potrivit situației din teren pe care a verificat-o în ultimele săptămâni, ritmul de lucru este unul bun ceea ce îl face să fie optimist.

„Am fost în ultimele zile pe șantierele de autostrăzi, am văzut că se menține ritmul de lucru și sunt optimist: câtă vreme facem asemenea investiții, creșterea economică va fi solidă! Spun că nu mă îngrijorează problema deficitului deoarece asemenea investiții aduc cea mai mare rată de multiplicare în economie și dezvoltă România! Nu creștem taxe, ci am ales să majorăm nivelul investițiilor”, a ținut să precizeze Ciolacu.

Comentarii
  • eu de la Kaufland/Lidl cumpar ulei 4,49-5,49 lei L, iar de micii producători și patroni de magazine sticla e minim 7-8 lei L

  • „micii producători și patroni de magazine românești au cerut închiderea supermarketurilor în weekend”? sa ne ciufuleasca barzoiul micii producători și patroni de magazine românești. eu de la Kaufland, Lidl, Selgros, Auchan, s.a. chiar am ce cumpara si ieftin in acelasi timp, imi pun cu mana mea, cantaresc cu mana mea, scanez cu mana mea, platesc cu mana mea si raman cu bani in buzunar cand plec de la casa de marcat. micii producători și patroni de magazine românești pleci cu sacosa si portofelul gol, te fura la cantar, daca faci sesizare in legatura cu un produs sau cu rest aiurea dat iei injuraturi, scuipaturi si bataie! GO FUCK YOUR SELF cu micii producători și patroni de magazine românești cu tot!

  • sorticariile afaceristilo – iote de ce facura miting agicultorii sa bage comerciantii la raft cu pret suprapus si la afisarea pretului este unul mic, dar la plata de la casa de marcat e de fapt ala mare

Adauga un comentariu