Cancan

Ciprian Marica, apărat de Serghei Mizil după episodul de la Cluj: „Când ești ciocan dai, când ești nicovală primești”

Publicat: 05 mai 2020

Serghei Mizil (65 de ani), fiul fostului ministru comunist Paul Niculescu Mizil, a trăit printre fotbaliști legendari înaintea anilor ’90 și acum a comentat scandalul de infidelitate dintre Ciprian Marica și Ana Muntean. Serghei spune că fostului fotbalist i s-a înscenat episodul, în care a fost prins cu amanta la hotel.

De câteva zile numai de asta se vorbește în lumea mondenă. Ciprian Marica a fost prins cu amanta într-o cameră de hotel din Cluj. Fostul atacant al naționalei a fost filmat, în prosop, chiar de soțul femeii. După câteva minute apare și soția celui înșelat care spune că doar au stat de vorbă.

Ciprian Marica și-a găsit un nou apărător. Serghei Mizil este un personaj foarte cunoscut în lumea mondenă a capitalei și este foarte apropiat de mulți sportivi și foști sportivi.

„Eu țin cu Marica! Eu dacă eram soțul nici nu mă duceam… să mă duc să-i spun ce? Marica este șmecher! Eu ieșeam în fundul gol. Marica a fost șmecher că a «ars-o… cu țigara».

Dacă ea spunea că Marica a forțat-o, mai ziceam. Dar ea a spus că discutau. Cum să discuți cu g… gol? Marica a avut prosopul pentru televiziuni, dacă eram eu vedeați tot. Mai și spune femeia că vorbeau. Eu nu pot să vorbesc singur două ore… Tu poți să vorbești și pe ea să o «doară buzele»”, a declarat Sergei Mizil la „Realitatea Plus”.

El a mai spus că totul a fost o încercare, nereușită, de a-l compromite pe actualul finanțator de la Farul Constanța.

„Ei au vrut să-l compromită pe Marica. Nu vreau să fiu în pielea soțului doamnei, dar am înțeles că el a dat imaginile. Cum să fac așa ceva?

În mentalul populației, Marica este șmecher. 99% din bărbații căsătoriți «ard pe cineva». Cum să vin eu și să spun, mamă nu-mi găsesc cuvintele, că a «ars-o unul pe nevastă-mea». Asta este… Când ești ciocan dai, când ești nicovală primești”, a mai declarat Mizil.

Adauga un comentariu