National

Ciprian Tamaş, primarul care i-a amenințat pe guvernanți, despre decizia autorităţilor de a-l cerceta pentru instigare publică: „Postarea am făcut-o din suflet”

Publicat: 17 sept. 2021
Ciprian Tamaş
Ciprian Tamaş

Edilul din comuna vasluiană Şuletea a comentat decizia autorităţilor de a-l cerceta pentru instigare publică, după ce a postat pe pagina sa de socializare că va porni o răscoală cu furcile, coasele și securile dacă decidenţii vor obliga populaţia să se vaccineze. „Voi fi în stare de orice să nu se apropie nimeni cu seringa de copii până la 18 ani”, spune convins primarul.

Ciprian Tamaş, edilul din comuna vasluiană Şuletea, şi-a susținut punctul de vedere privind campania de vaccinare despre care spune că nu l-a convins. Mai mult, el acuză decidenţii de bâlbâiala şi de neseriozitate în modul în care au ales să informeze populaţia privind vaccinarea.

„Până la un rezultat care să ateste că vaccinul întradevăr își face treaba nu ne vaccinăm. Nu ne pot condiționat să ne vaccinăm când este vorba despre copii.

Ferească Dumnezeu, și o spun cu toate tăria mea de părinte, să nu mai primească copiii la școală pentru că nu sunt vaccinați. Nu sunt stăpân pe corpurile lor până la 18 ani”, spune edilul Ciprian Tamaş.

Primarul din Vaslui care a ameninţat guvernul cu o răscoală, cercetat de poliție

Întrebat de ce în mesajul său a folosit fraza: „Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci…cu furcile, coasele și securile”, primarul spune că „a adus aminte că suntem într-un sat de răzeși care şi-au apărat locul țara și pământul chiar și cu prețul vieții”.

Cât despre postarea care i-a adus un dosar penal pentru instigare publică, Ciprian Tamaş a precizat că:

„Postarea am făcut-o din suflet, iar acele fraze au fost puse ironic celor care ne obligă să facem acest gesturi, să ne vaccinăm.

Eu am doi copii și pot să spun că voi fi în stare de orice să nu se apropie nimeni cu seringa de ei până la 18 ani. După 18 ani să facă ce vor ei, dar așa nu sunt stăpânul trupurilor lor ca să pot să îi dau exact ca pe oi să meargă la vaccin”, a mai spus Ciprian Tamaş, edilul din comuna vasluiană Şuletea.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Vaslui s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de instigare publică, după ce Ciprian Tamaş, edilul din comuna vasluiană Şuletea, a ameninţat guvernul cu o răscoală dacă va obliga populaţia să se vaccineze.

„Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci…cu furcile, coasele și securile.

Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!! Voi fi în prima linie și voi apăra drepturile tuturor celor care nu vor să se vaccineze”, spune edilul”, a spus primarul vasluian pe pagina sa de socializare

Comentarii
 • Hopa-hopaaaa. Bravo primare ! In sfarsit un ”razes” cu sange in instalatie. In ceea ce priveste comportamentul majoritatii ramanilor, putem trage urmatoarea concluzie: ”SUNTEM DE MAMALIGA” si asteptam ”para malaiata in gura lui Natafleata”. Cand se mareau salariile, pensiile si alte ajutoare, strada era plina si se striga ”jos guvernul”. Acum cand veniturile au inghetat si toate preturile au crescut, …strada este goala si lasam guvernul de ”incompetenti notoriu” sa faca ce vor. ”BRAVOS NATIUNE” !!!

 • intr-o tara europeana un primar cu fata de tractorist si mentalitate de neanderthalian,ptr cei ca el este LEGEA,care poate merge pana la puscarie!

 • Unu:
  Preiei clisee in loc sa gandesti cu capul tau.
  Cateva intrebari simple. Garanteaza statul ca nu mori de la vaccin? Nu. Garanteaza statul ca mori de la COVID? Iarasi nu. Si atunci de ce sa te oblige statul sa te vaccinezi?

  Doi:
  Zici de tara europeana si de neanderthal … Ia uita-te in oglinda. Esti blond cu ochi albastri, cum e primarul? La cum vorbesti, sigur nu.

 • si daca are ochi albastri si gandire de neanderthalian care-i schema? daca ne-am face dreptate singuri ce fel de societate am fi,nu ne-am intoarce in epoca de piatra?da ce sa-i faci cu asa gandire Romania se afla acolo unde-i este locul adica in coada Europei,se pare ca nu prea au fost inzestrati romanii cu inteligenta!

 • Schema e ca gandeste corect. Garanteaza statul ca nu mori de la vaccin? Nu. Garanteaza statul ca mori de la COVID? Iarasi nu. Si atunci de ce sa te oblige statul sa te vaccinezi?

 • Uai sosocar haurist,faci parte din analfabetii,functionali,stii sa citesti dar nu pricepi,într o țară civilizată se respecta legile dar tu esti prea PROST ca sa înțelegi oaie

 • Vaccinul nu te fereste de boala. Doar ca probabil vei face o forma mai usoara. Probabil, nu sigur. Sunt care au murit cu vaccinul facut. Insa probabilitatea sa faci o forma usoara fara sa fii vaccinat este 90%. Asa ca fiecare sa-si socoteasca sansele si sa faca cum crede.

 • Vaccinarea nu e ca sa te protejeze. Cum bine spune Victor, te poti imbolnavi oricum, si vaccinat si nevaccinat. Scopul vaccinarii e sa nu aglomerezi sistemul medical. Atat. Te imbolnavesti, faci o forma usoara si stai acasa.

Adauga un comentariu