Sport

Ciprian Tătărușanu, fără șanse la „numărul 1”. Ce decizie a luat Milan, a doua zi după retragerea portarului de la națională

Publicat: 21 nov. 2020
Ciprian Tătărușanu nu e pregătit să-i ia locul lui Donnarumma
Ciprian Tătărușanu

Ciprian Tătărușanu (34 de ani) și-a anunțat joi retragerea de la echipa națională a României, pentru care a evoluat prima dată în 2010 și a strâns 73 de selecții.
Portarul român nu va primi însă mai multe șanse la echipa de club, AC Milan. A doua zi după retragerea lui Tătărușanu de la echipa României, jurnaliștii din Italia scriu că gruparea milaneză a început negocierea cu Gianluigi Donnarumma (21 de ani) pentru prelungirea înțelegerii.
Donnarumma cu Milan expiră în iunie 2021, iar presa a speculat în numeroase rânduri că Tătărușanu ar putea prinde mai multe minute în poarta liderului din Serie A.

Potrivit Football Italia, Milan îi oferă portarului italian un contract pe trei sau patru ani, cu salariu stagional de șase milioane de euro. Aceeași sursă scrie că milanezii sunt pregătiți să crească oferta pe parcursul negocierilor.
Mino Raiola, agentul lui Donnarumma, ar vrea și o clauză de reziliere, care să-i permită clientului său să plece de la Milan în cazul unei oferte mult mai bune. Totodată, agentul ar vrea și o clauză care poate fi activată în caz că Milan nu prinde Champions League.

Ciprian Tătărușanu nu e pregătit să-i ia locul lui Donnarumma

Cert este că „diavolii” sunt pregătiți să facă totul pentru a-l ține la echipă pe Gianluigi Donnarumma, mai ales că Ciprian Tătărușanu nu a impresionat în meciurile în care a apărat poarta echipei.
Tătărușanu, transferat în septembrie de Milan, are trei ani de contract cu clubul italian. A prins două meciuri între buturi până acum: un 3-3 cu Roma, în care a fost criticat pentru gafele sale, și un joc cu Sparta Praga (3-0), în Europa League.
AC Milan este prima în Serie A, după șapte runde, având 17 puncte strânse. Duminică, de la ora 21:45, „diavolii” vor juca în deplasare derby-ul cu Napoli, aflată pe poziția a treia, cu 14 puncte.

Adauga un comentariu