Bursa Barfelor

Circ ieftin, pe la bremărie! Cică amanta se stuchește cu ficiorașu’ vitreg!

Publicat: 10 iul. 2021

În deschiderea ediției de astăzi, babetele bârfitoare vă prezintă una despre un bremare, de pren giudeț, pre numele său Ionică Lăzărică. Gurile rele spun că, recent, Lăzărică a decis să-și amploaieze amanta pe la bremărie. Asta, după ce l-a amploaiat pe acolo pe propriul ficioraș, că, nah, tre’ să mănânce și gura junelui ceva de undeva, nu?! Asta, cu angajările, n-ar fi o tragedie, mai ales dacă oamenii ar munci, ar face o treabă ca lumea, ar fi buni pentru posturile respective. Adicătelea, se mai practică și pe la alte enstetuții de pren giudeț! Numai că, cică, madama nu prea dă pe la bremărie decât așa, din an, în Paște. Oamenii răi spun chiar că, atunci când binevoiește să dea pe la berou, se cam ceartă cu „ficiorașu'” vitreg! Oamenii răi spun că iese un circ de tătă pomina când se întâlnesc cei doi pe la bremărie!

 

 

Comentarii
  • Perfect adevarat!!! Alex Lazar, fost meletean se suporta cu greu cu Muhaela Strachinariu, actuala futacioasa a primarului Lazar Ionica din satucul Lespezi!!!!

  • Scrieti cam mult despre Strachinaru Mihaela, e ditamai vedeta, contabil2 la Primaria Lespezi ca 1 e prietena de supt Tudurache Ancuta zis IAPA, da de ce nu scriti ca nu are studii si focosul Lazar o tine in brate , ca legea nu o pedepseste ca si a fabricat de una singura diploma de licenta, asa dupa singurul ratacit neuron pe care-l detine si a pacalit atatia directori timp de peste 20 de ani…ca suge mult , ca-i place sperma e treaba ei, dar restul…?noi platim taxe si impozite , Lazar si Strachinaru se plimba pe banii nostri doar fac si semneaza in pat ca la primarie nu au timp sa vina , sunt dintr-o vacanta-n alta, pe banii cui?

  • Lazar e jmeker, are la primarie 3 Oameni de baza:
    1. 2(doi)betivi ( copchilul Alex si secretara )
    2. O cwrva ( Mihaela cwrva lui Ionica )

Adauga un comentariu