Local

Circulaţia tramvaielor a fost blocată în Tg. Cucu de un autoturism – EXCLUSIV

Publicat: 14 apr. 2021
Preţ de câteva zeci de minute circulația tramvaielor a fost blocată în Tg. Cucu din Municipiul Iaşi. Un bizon în trafic, aflat la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat cu numere de Iaşi a decis să parcheze maşina în gabaritul tramvaiului

Preţ de câteva zeci de minute circulația tramvaielor a fost blocată în Tg. Cucu din Municipiul Iaşi. Un bizon în trafic, aflat la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat cu numere de Iaşi a decis să parcheze maşina în gabaritul tramvaiului.

De asemenea, se poate vedea clar cum şi un autovehicul marca Opel a parcat pe trotuar, însă acesta a lăsat puţin mai mult loc vehiculului de transport public.

Mai multe tramvaie nu au putut continua traseul din cauza şoferilor inconştienţi.

Maşina a fost ridicată cu o platformă

Carmen Gherca, purtătorul de cuvânt al Companiei de Transport Public Iaşi, a transmis astăzi, 14 aprilie 2021, faptul că maşina care a blocat circulaţia transportului în comun parcând în gabaritul tramvaiului a fost ridicată cu o platformă. În cauză, conducătorul autoturismului va plăti iniţial o amendă pentru a-şi ridica maşina, dar şi o sancţiune contravenţională din partea poliţiştilor.

„A fost o mașină parcată în gabaritul tramvaiului. A blocat circulația tramvaielor. Mașina a fost ridicată cu o platformă”, a transmis Carmen Gherca, purtător de cuvânt CTP Iaşi.

Comentarii
  • Niste idioti care au „EI” MAȘINĂ si altceva nu mai conteaza. Nu mai contează unde parchează, nu mai contează ca au blocat pe oamenii care intarzie în diferite locatii în care trebuie să ajungă, au urgențe, au probleme……… Lipsa de respect. Nesimtire crasa. Politiștii din România sunt prea blânzi.

  • Tot felul de gherțoi de la țară vin in acea zonă, lângă Golia și își lasă căruțele ca la ei in sat, în fața crâșmei.
    Rușine bizonule!

  • ghertoi cu cazan volsvagin face probleme in oras… de ar fi singurul, dar deja e al 3-lea pe azi care apare doar online. ne-am saturat de tarani cu vazaturile vag, fumigenele astea ar trebui interzise in oras

Adauga un comentariu