Local

Circulaţia tramvaielor a fost blocată în Tg. Cucu de un autoturism – EXCLUSIV

Publicat: 14 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Circulaţia tramvaielor a fost blocată în Tg. Cucu de un autoturism - EXCLUSIV
Preţ de câteva zeci de minute circulația tramvaielor a fost blocată în Tg. Cucu din Municipiul Iaşi. Un bizon în trafic, aflat la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat cu numere de Iaşi a decis să parcheze maşina în gabaritul tramvaiului

Preţ de câteva zeci de minute circulația tramvaielor a fost blocată în Tg. Cucu din Municipiul Iaşi. Un bizon în trafic, aflat la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat cu numere de Iaşi a decis să parcheze maşina în gabaritul tramvaiului.

De asemenea, se poate vedea clar cum şi un autovehicul marca Opel a parcat pe trotuar, însă acesta a lăsat puţin mai mult loc vehiculului de transport public.

Mai multe tramvaie nu au putut continua traseul din cauza şoferilor inconştienţi.

Maşina a fost ridicată cu o platformă

Carmen Gherca, purtătorul de cuvânt al Companiei de Transport Public Iaşi, a transmis astăzi, 14 aprilie 2021, faptul că maşina care a blocat circulaţia transportului în comun parcând în gabaritul tramvaiului a fost ridicată cu o platformă. În cauză, conducătorul autoturismului va plăti iniţial o amendă pentru a-şi ridica maşina, dar şi o sancţiune contravenţională din partea poliţiştilor.

„A fost o mașină parcată în gabaritul tramvaiului. A blocat circulația tramvaielor. Mașina a fost ridicată cu o platformă”, a transmis Carmen Gherca, purtător de cuvânt CTP Iaşi.

Adauga un comentariu