Economic Local

Circulația tramvaielor, blocată în zona CUG din cauza incidentelor pe calea de rulare

Publicat: 10 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Circulația tramvaielor blocată în zona CUG din cauza incidentelor pe calea de rulare

Circulația tramvaielor a fost blocată din nou în mijlocul zilei, din cauza incidentelor petrecute pe calea de rulare a vagoanelor. Ieri, 9 ianuarie, în perioada traficului aglomerat din CUG de la ora 14:00, un incident a dus la blocarea completă a circulației tramvaielor timp de aproape jumătate de oră. Circulația vagoanelor de pe traseul 9 a fost blocată, de la ora 14:03, în urma producerii unui accident rutier în zona CUG I, pe sensul de mers către Tehnopolis. Incidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, fiind vorba despre o tamponare între două autoturisme pe calea de rulare a tramvaielor.

Cetățenii sunt rugați să reclame șoferii care parchează în stațiile de autobuz și tramvai

Tot mai numeroase sunt cazurile în care șoferii nedisciplinați blochează circulația tramvaielor și autobuzelor parcând în stațiile de transport public. Din acest motiv, conducerea CTP Iași face un apel către cetățeni să raporteze oamenilor legii de fiecare dată când obervă astfel de situații în așa fel încât circulația să se desfășoare în condiții normale.

„Timpul suplimentar pierdut de fiecare autobuz pe trasee și amenințarea siguranței călătorilor sunt două dintre cele mai importante probleme provocate de blocarea stațiilor de către șoferii ignoranți. De multe ori, solicităm pe loc ajutorul Poliției Locale sau al celei naționale. Dacă și tu observi astfel de cazuri, raportează-le de îndată oamenilor legii, pentru a încerca să limităm împreună acest fenomen”, au declarat reprezentanții Companiei de Transport Public Iași.

Adauga un comentariu