Stiri si curiozitati

Citate amuzante despre bărbați: Cuvinte alese despre reprezentanții sexului puternic

Publicat: 08 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Citate amuzante despre bărbați Cuvinte alese despre reprezentanții sexului puternic
Bărbații sunt un izvor de inspirație. Oameni celebri precum Oscar Wilde, Jeanne-Marie Roland și Lucille Ball au scris despre personalitatea acestora.

Căutați citate amuzante despre bărbați? Ei bine, ați ajuns în locul potrivit! În acest articol, v-am pregătit cele mai amuzante citate despre reprezentanții sexului puternic.

Bărbații ne sunt bunici, tați, frați, prieteni, iubiți, soți, șefi sau subordonați și îi iubim așa cum sunt (sau îi urâm, după caz). Sunt acolo pentru noi în momentele grele și se bucură alăuri de noi, când avem parte de o reușită. De cele mai multe ori, sunt amuzanți și adoră să ne facă să râdem cu gura până la urechi. Bărbații sunt ființe extraordinare, dar câteodată ne mai și calcă pe nervi. Oricum ar fi, bărbații sunt bărbați și trebuie luați ca atare. Despre ei v-am pregătit astăzi cele mai amuzante citate din toate timpurile.

un bărbat în cămașă roz care se abține să nu râdă
Bărbații sunt ființe extraordinare, dar câteodată ne mai și calcă pe nervi.

Citate amuzante despre bărbați

Iată o listă cu citate amuzante despre bărbați, spuse de oameni celebri.

„Nu toți bărbații sunt niște porci. Unii sunt niște girafe zăpăcite, ații sunt niște pui de cățel cu ochii mari și triști, iar alții sunt niște broaște nesigure pe ele. Dar dacă nu ești atentă, porcii pot să strice distracția pentru toți.” – Cynthia Heimel, umorist.

„Toţi bărbaţii caută femeia ideală – mai ales după nuntă.” – Helen Rowland

„Dacă lumea ar fi un loc logic, bărbații ar călări pe o șa pentru femei” – Rita Mae Brown, feministă. ( șaua pentru femei permite să călărești un cal, având ambele picioare pe aceeași parte a animalului și a fost inventată în antichitate, pentru ca femeile să poată călări fără să fie incomodate de rochii)

„Femeile nu sunt dezarmate niciodată de complimente; bărbații sunt întotdeauna” – Oscar Wilde

„Cât de frumoasă e masculinitatea, dacă își găsește exprimarea potrivită” – D.H. Lawrence, scriitor.

„Când femeile sunt deprimate, mănâncă sau merg la cumpărături. Bărbații invadează o altă țară. Este un mod cu totul diferit de gândire.” – Elayne Boosler

„Liberarea femeii e o absurditate. Tot bărbații sunt cei discriminați. Ei sunt cei care nu pot să rămână însărcinați și nimeni nu face nimic în privința asta” – Golda Meir, politiciană.

„Bărbații sunt toți la fel – cu excepția celui pe care l-ai întâlnit, care este diferit” – Mae West

„Dacă nu poate reparat cu bandă adezivă sau superglue, e o problemă de femei” – Jason Love, antrenor de fotbal.

„Pe de o parte, nu vom experimenta niciodată nașterea. Pe de altă parte, ne putem deschide toate propriile borcane.” – Bruce Willis

un bărbat în costum cu cravată
„Cât de frumoasă e masculinitatea, dacă își găsește exprimarea potrivită” – D.H. Lawrence, scriitor.

Citate despre reprezentanții sexului puternic

Bărbații sunt un izvor de inspirație. Oameni celebri precum Oscar Wilde, Jeanne-Marie Roland și Lucille Ball au scris despre personalitatea acestora.

„Tragedia machismului e că un bărbat nu e niciodată suficient de bărbat.” – Germaine Grier, jurnalistă.

„Cu cât văd mai mulți bărbați, cu atât admir mai mult câinii” – Jeanne-Marie Roland

„Toate femeile devin ca mamele lor. Asta e povara pe care o înfruntă. Dar niciun bărbat nu devine ca mama lui. Asta e povara bărbaților” – Oscar Wilde, autor.

„Un bărbat care ghicește corect vârsta unei femei poate fi inteligent, dar nu este foarte luminos” – Lucille Ball

„Vreau un bărbat bun și înțelegător. Chiar este asta prea mult pentru un multimilionar?” – Zsa Zsa Gabor, actriță.

„Un bărbat fură primul sărut, roagă pentru al doilea, îl cere pe al treilea, îl ia pe al patrulea, îl acceptă pe al cincilea… și le rabdă pe toate celelalte.” – Hellen Rowland, jurnalistă umorist.

„Un tată știe exact ce e în mintea depravată a băieților de la mall. Asta pentru că și el a fost cândva un băiat cu o minte depravată. De fapt, dacă se gândește suficient de mult la planurile pe care și le făcea pentru a cuceri fete, un tată nu doar că își va susține nevasta în a-și ține fata cât mai mult timp în casă, ci chiar va merge la mall și va face ca acei băieți să fie arestați” – Bill Cosby, actor.

doi bărbați în costum cu pahare în mână
„Un bărbat care ghicește corect vârsta unei femei poate fi inteligent, dar nu este foarte luminos” – Lucille Ball
Adauga un comentariu