Stiri si curiozitati

Citirea viitorului în palmă. Cum să afli ce îți rezervă destinul

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Citirea viitorului în palmă. Cum să afli ce îți rezervă destinul
Citirea viitorului în palmă este o tehnică răspândita in toata lumea

Citirea viitorului în palmă este o tehnică răspândita in toata lumea. Specialiștii susțin că mâinile noastre sunt ca niște hărți care dezvăluie o mulțime de caracteristici legate de destin.

Cum se face citirea viitorului în palmă

Cititul în palmă a apărut pentru prima dată în India și s-a răspândit apoi în toată lumea. Este o practică obișnuită în India de a prezice viitorul prin intermediul citirii astrologiei sau palmei. Expresia „Viața ta este în mâinile tale” nu a fost niciodată mai adevărată.

Poți afla destinul tău, de pe liniile imprimate din palma ta. Deși se poate merge mult mai departe, cum ar fi amprentele, o lungime a degetelor, o formă a mâinilor și unghiilor, citirea liniilor de pe palmă este cea mai populară și mai ușoară metodă.

Pentru a citi în palmă, primul pas este să alegi mâna pe care vrei să faci asta. Specialiștii în chiromanție spun că este indicat să citești mai întâi de pe mâna ta dominantă. Asta reprezintă modul în care tu lucrezi și felul în care te arați lumii. Dacă nu vezi toate liniile, este perfect normal. Nu mereu se văd toate liniile. Pune mâna sub o lampă și vei vedea că totul prinde contur. Amintește-ți că nu toate liniile trebuie să fie clare, uneori o linie mai puțin proeminentă indică o zonă de viață care poate necesita muncă, în timp ce una profundă afișează atributul legat de acea linie care este pe deplin dezvoltată și puternică.

Linia vieții – despre încredere și negativitate

Prima linie care se observă este cea a vieții. Această linie arată zelul și forța ta fizică. O linie lungă nu înseamnă că vei trăi mai mult ci va afișa condițiile de sănătate și schimbarea mediilor în care vei trăi. Linia se întinde ca un arc care începe între degetul mare și degetul arătător și continuă spre încheietura mâinii. O linie groasă și puternică arată că ești plin de zel, rareori te îmbolnăvești și ai un spirit rezistent. Linia slabă sau ruptă indică faptul că ești mai predispus la stres și te poți confrunta cu probleme de sănătate. O suprapunere cu linia capului arată despre tine că vei simți lipsa de încredere și negativitate. Dacă nu se suprapune cu linia capului, ești o persoană liberă și uneori nu ai empatie.

Următoarea linie care se poate observa este cea a destinului. Linia Destinului arată capacitatea minții tale, a scopului și a capacității de a-ți controla propria soartă. Linia pornește de la baza palmei sau din centrul palmei aproape de încheietura mâinii și se întinde spre partea inferioară a degetului mijlociu. Dacă este îngroșată și dreaptă , viața ta se va dezvolta foarte mult. Dacă nu vezi nici o linie sau aceasta este foarte subțire vei fi foarte dependent. Dacă apar mai mult de două linii care încep din puncte de pornire diferite, acestea arată că ai un potențial real și că te poți bucura de viață.

Linia inimii – despre tendința de a iubi

Următorul aspect despre care vom discuta este linia inimii. Aceasta începe din partea de jos a degetului mic, spre degetul arătător. Aceasta arată tendința ta de a iubi și de a-ți manifesta afecțiunea. Pe scurt, înseamnă că linia este în raport cu perioada în care ești îndrăgostit. De obicei, linia se oprește în centrul indexului și degetului mijlociu, iar dacă e și cazul tău, te bucuri de stabilitate în dragoste. Dacă este îndepărtată de degetul mic, lucrezi greu și știi cum să obții ceea ce dorești în dragoste. Poți face față cu ușurință dezamăgirilor și nu lași ca viața ta să depindă de dragoste.

Dacă este mai aproape de degetul mic, refuzi să îți deschizi inima în fața oricui dar odată ce începi să te îndrăgostești, o faci foarte intens. Linia capului arată puterea creierului și inspirația. Se spune că are o semnificație majoră pentru modul în care gândești. Acesta arată, de asemenea, o cronologie a vieții tale. Linia capului este chiar deasupra liniei vieții, între degetul arătător și cel mare. Se suprapune cu linia vieții la început? Cu cât aceste două linii se suprapun mai mult, cu atât poți simți mai multă nesiguranță și negativitate. Pe de altă parte, poți avea un sentiment de stabilitate. Dacă este sub forma unei linii lungi care se extinde până la baza degetului inelar, poți fi dependent de alte persoane. Dacă sunt mai mult de două linii care au puncte de pornire diferite, aceasta arată că ești extrem de inteligent și adaptabil.

Linia dragostei arată cât de probabil este să fii iubit și popular printre sexul opus. Linia poate, de asemenea, să arate forța abilităților tale de comunicare. Linia începe de la baza liniei destinului. Dacă ai două sau mai multe linii care au puncte de plecare diferite, aceasta arată că ai un potențial irezistibil de a fi popular printre sexul opus. Linia proeminentă și dreaptă arată despre tine că ești mai probabil să fii foarte iubit de către partenerul tău. Dacă nu ai nici o linie sau este foarte subțire, trebuie să faci mari eforturi pentru a fi iubit de acea persoană specială.

Linia banilor – a fi sau a nu fi despre bani?

Linia Banilor, fiind numită și linia celebrității, este de obicei sub degetul arătător. O linie lungă și proeminentă arată că banii sunt cea mai mică grijă a ta! Tu ești tipul de persoană care de multe ori pune bani deoparte pentru viitor. Nicio linie sau o linie foarte scurtă arată despre tine că banii nu sunt neapărat o prioritate pentru tine. Mai degrabă muncești pentru ceea ce contează pentru tine, care nu are neapărat legătură cu remunerația. Numeroase linii scurte indică faptul că e posibil să fii foarte neglijent cu bani. Dacă începe sub degetul mic și continuă spre centrul palmei tale și cu cât este mai clară linia, cu atât ești mai norocos, atâta timp cât muncești din greu, poți visa mereu să fii bogat! Odată ce ai bani în mâinile tale, ai capacitatea de a face din ce în ce mai mulți. Dacă începe la baza degetului inelar și merge spre interiorul palmei tale, probabil vei prelua o afacere de familie sau te vei bucura de o moștenire.

Linia căsătoriei arată cât de predispus ești la o căsătorie sau descrie mariajul tău. Dacă linia se deplasează în sus, asta arată cât ești de fericit. Cu cât se deplasează mai sus, cu atât ești mai fericit și vei avea o căsnicie bună. Dacă linia se deplasează în jos, s-ar putea să ai probleme în căsnicie. Dacă ești singur, nu crezi în căsnicie sau ai fost dezamăgit. Dragostea nu este o prioritate pentru tine. Sfârșitul divizat înseamnă divorț. O destrămare ar putea să vină în calea ta.

Cine poate citi în palmă

Cititul în palmă este o artă veche, folosită de bătrânele ghicitoare pentru a descoperi viitorul femeilor, dacă se vor căsători și dacă vor avea copii. Pe vremuri se credea că această artă poate fi făcută doar de către bătrânele inițiate în tainele ghicitului în palmă.

Odată cu apariția internetului și cu amploarea sa de-a lungul vremii, s-au publicat fel de fel de articole despre citirea viitorului în palmă încât acum oricine poate ghici în palmă, cu puțină imaginație și creativitate.

Adauga un comentariu