National

Ciucă nu exclude posibilitatea de a se înfrunta cu Ciolacu la alegerile prezidențiale

Publicat: 28 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ciucă nu exclude posibilitatea de a se înfrunta cu Ciolacu la alegerile prezidențiale
Ciucă nu exclude posibilitatea de a se înfrunta cu Ciolacu la alegerile prezidențiale

Întrebat, joi seară, într-o emisiune televizată, dacă este pregătit să încheie o înţelegere cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, liderul PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat că o decizie în acest sens va fi luată după alegerile din 9 iunie, relateazăNews.ro.

„Vă rog să acceptaţi cât de poate de onest şi acum să vedem rezultatele de pe 10 iunie şi după aceea discutăm”, a declarat Nicolae Ciucă, joi, la România TV.

Nicolae Ciucă: „Poate fi o ipoteză, orice scenariu pe masa politicii trebuie să existe”

De asemenea, întrebat dacă este posibilă înfruntare între Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu la alegerile din toamnă, Ciucă răspunde: „Poate fi o ipoteză, orice scenariu pe masa politicii trebuie să existe, dar eu cred că – şi cred asta din convingere – că românii se uită la tot ceea ce s-a întâmplat bun, la ceea ce nu s-a întâmplat, în această perioadă în România, analizează şi văd că totuşi şansa unei stabilităţi politice este cea care poate să asigure echilibru economic”.

Totodată, chestionat dacă stabilitatea politică poate implica şi un candidat comun la preşedinţie, Ciucă a răspuns: „Ne mai gândim”.

Liderul PNL este de părere că „se poate întâmpla” ca un candidat al PSD sau al PNL, care intră separat în cursa electorală, să intre în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale împotriva preşedintelui AUR, George Simion.

Preşedintele PNL spune că „rămâne un slujbaş credincios ţării”

Preşedintele PNL mărturiseşte că „întotdeauna a fost pregătit” pentru un moment în care să iasă din politică, el adăugând că va „rămâne un slujbaş credincios ţării” şi va face orice i se va cere pentru ţară.

Acesta a explicat şi „necesitatea listei comune” pentru alegerile pentru Parlamentul European.

„Necesitatea listei comune este aceea că după doi ani şi cinci luni vrem să verificăm dacă această coaliţie a căpătat cu adevărat credibilitate şi cetăţenii României au încredere în ea. De aceea nu am luat niciun fel de decizie cu privire la ceea ce se întâmplă după aceea. (…) Este un început pentru un proiect care să ne asigure guvernarea pe următorii patru ani de zile”, mai spune Nicolae Ciucă.

Comentarii
  • Il face Ciolacu. Are scoala de tarabagiu covrigar, in piata din Buzau.
    Insa, daca Ciuca are mitraliera sub veston, s-ar putea sa-l „arda” pe cuierul de pusti de vanatoare a lui Haysam.

Adauga un comentariu