Actualitate

Ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL au înjumătățit banii alocați programului Rabla Plus

Publicat: 21 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL au înjumătățit banii alocați programului Rabla Plus
PSD și PNL au aplicat încă o lovitură pentru români prin programul Rabla Plus

Ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL nu se mai opresc din a oferi românilor surpriză după surpriză. Surprizele sunt negative, iar de această dată vorbim despre programul Rabla Plus care are are mai puțini bani alocați. Practic programul este la jumătate față de data anterioară.

PSD și PNL guvernează atât de prost încât România va ajunge în cea mai mare criză economică din istorie. Unii analiști economici au afirmat că dacă se continuă în acest ritm, anul 2025 va fi mai dificil economic decât în perioada celor două războaie mondiale.

Ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL au înjumătățit banii alocați programului Rabla Plus

Observăm că subvențiile pentru programul Rabla Plus au înregistrat o scădere semnificativă, aproape o reducere la jumătate. În acest sens, în anul curent, beneficiarii care doresc să achiziționeze o mașină electrică vor primi doar 25.000 de lei din partea statului, în timp ce cei interesați de mașini hibride plug-in vor primi doar 13.000 de lei.

În plus, au fost eliminate eco-bonusurile în valoare de 1.500-3.000 de lei, care anterior erau acordate în funcție de vechimea și tipul mașinii casate, precum și de modelul autoturismului achiziționat cu ajutorul subvenției de stat. Astfel, observăm că există acum o subvenție fixă în cadrul programului Rabla Plus. În tot acest context este absolut necesar ca să trimitem acasă pe covrigarul Marcel Ciolacu și generalul plagiator Nicolae Ciucă.

Trebuie ca românii să se trezească din adormite și să le spună actualilor politicieni să plece din viața publică, să renunțe la toate pozițiile publice. Este inadmisibil cum fiecare program care exista în ajutorul românilor este înjumătățit de către acest guvern mafiot, de către acești politicieni corupți care fac jocurile marilor corporații.

Pensionarii vor trăi cu 69 de bani pe zi

În altă ordine de idei trebuie să vă aducem aminte faptul că o altă măsură economică este de neînțeles. În contextul în care hoții, corupții, nenorociții din PSD și PNL încasează pensii speciale de milioane de euro, covrigarul Ciolacu în frunte cu generalul de carton Ciucă au decis să taie drastic din ajutoarele pensionarilor.

În date concrete, dacă până acum cardul social era alimentat cu 250 de lei la fiecare două luni, din 2025 să se ajungă la doar 125 de lei odată la șase luni. Cât de nenorociți pot fi PSD și PNL când românii, pensionarii mor de foame! Pensionarii care dau toată pensia pe medicamente și nici nu le mai rămâne bani de mâncare sau de plata facturilor – facturi care au crescut considerabil, practic s-au dublat.

Ăsta e Guvernul României pe care și-l doresc cetățenii? Așa vor românii să fie conduși? Dacă nu, atunci trebuie să înțeleagă că anul 2024 va fi un an de restart al României, un an în care patrioții trebuie să vină la putere și să conducă în interesul poporului. În concluzie, românii trebuie să se așteaptă la o instabilitate economică mare, la o domnie a mafioților PSD-PNL prin frică, prin inducerea cetățenilor a ideii că cu ceilalți va fi mai rău. Nimic mai fals! 2024 va fi anul în care covrigarul și generalul vor pleca acasă!

Adauga un comentariu