National

Ciupită de ploșnițe într-un hotel din România. A mers pentru tratamentul cu ape termale, însă a fost tratată cu ploșnițe

Publicat: 19 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ciupită de ploșnițe într-un hotel din România. A mers pentru tratamentul cu ape termale însă a fost tratată cu ploșnițe
Ciupită de ploșnițe într-un hotel din România

O turistă a ajuns la spital ciupită pe tot corpul de ploșnițe după ce a fost cazată la un hotel din stațiunea Băile Felix. Recepționera i-a spus că nu îi poate da banii înapoi.

O femeie a decis să meargă la Băile Felix pentru un tratament cu ape termale, dar a avut parte de un tratament mai diferit, a fost ciupită de mai multe ori de ploșnițe și a ajuns la spital.

Ciupită de ploșnițe într-un hotel din România

O prietenă a turistei ciupită de ploșnițe a povestit toată întâmplarea pe o rețea de socializare.

„Momentan prietena mea care s-a întors de aici, este în concediu medical, este ciupită maxim de ploșnițe din patul hotelului. Nu a rezistat decât 3 zile, noaptea la ora 1.20 s-a dus la recepție și a anunțat că pleacă, si recepționera cu zambetul pe buze i-a spus ca nu poate să îi înapoieze banii pe sejur și tratament ( 3650 lei ), și că nu știe de ploșnițe.

Când s-a întors în cameră să strângă bagajele și a ridicat salteaua, colcăiau. Cu o zi înainte fusese la farmacie să cumpere ceva crezând că este vreo urticarie alimentară, farmacista i-a raspuns la salut, apoi s-a dus direct la raft sa îi caute Advartan și loțiune de varicelă. Revenind la tejghea a intrebat, sunteți la Mureș, nu?”. Deci si farmacista stie de ploșnițe.

Cert este ca tot etajul 1 si 2 au ploșnițe, desi am gasit recenzii pe google încă din urmă cu două luni despre ele, și nu se curăță. Cred că este deja o afacere, vine omul se cazează, plateste sejurul si tratamentul, stă 2-3 zile cat rezistă la coșcovitul ploșnițelor, apoi fuge acasă. Prietena a sosit acasă cum vedeti în foto, este plină si pe spate, pe față, la subraț, pe burtă, tot….”, a povestit femeia pe Facebook.

Femeia a rezistat doar trei zile din întregul sejur

 Aceasta ar fi mers acolo pentru tratamentul cu ape termale, însă în schimb a fost tratată cu ploșnițe.

Femeia a rezistat doar trei zile din întregul sejur, iar când i-a spus recepționerei că pleacă din cauza ploșnițelor care au ciupit-o pe tot corpul, aceasta a spus că nu îi poate returna banii pentru ședere și tratament.

Adauga un comentariu