Cancan ultimă oră

Claudia Pătrășcanu, despre despărțirea lui Gabi Bădălău de Bianca Drăgușanu: „Pe mine nu mă mai surprinde nimic”

Publicat: 14 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Claudia Pătrășcanu despre despărțirea lui Gabi Bădălău de Bianca Drăgușanu Pe mine nu ma mai surprinde nimic
Claudia Pătrășcanu face dezvăluiri despre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu a vorbit despărțirea lui Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu la scurt timp după debutul relației lor.

Bianca Drăgușanu era convinsă că sunt sufletele pereche și se gândeau la planuri mari, nuntă și copii, însă lucrurile nu au stat chiar așa. Fosta soție a lui Bădălău, Claudia Pătrășcanu, a vorbit și ea despre despărțirea lor.

Pe Claudia Pătrășcanu nu o miră de despărțire

Claudia Pătrășcanu, aflată în plin proces de divorț cu Gabi Bădălău, a spus despre despărțirea fostului ei soț de Bianca Drăgușanu că nu o miră faptul că n-a putut s-o țină prea mult timp lângă el.

„Pe mine nu mă mai surprinde nimic, să ştiţi. Din tot ce face el, nu mă surprinde şi plus de asta avem două vieţi separate. De un an şi jumătate ne-am separat. El astăzi este cu cineva, mâine nu mai este. Dar vă daţi seama că eu, ca mamă, nu pot decât să mă gândesc la copii, ce vor spune ei. În ceea ce mă priveşte pe mine, vreau să ies din această căsnicie cu demnitate, vreau să îmi privesc copiii în ochi. Vreau să mă privesc pe mine în oglindă şi să fiu mulţumită de mine. Cât despre el, chiar nu mă interesează. Nu am ce să comentez din acest punct de vedere al vieţii lui private. Noi nu mai suntem căsătoriţi. Singurul lucru la care ar trebui să se gândească şi la care să fie mai atent şi mai rezervat sunt copiii”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

„Ar trebui să se gândească mai mult la educația celor mici“

Totuși, Claudia nu a vrut să facă prea multe declarații, explicând că nu o mai interesează nimic legat de fostul soț. Ea vrea ca între ei să rămână doar o relație bună de prietenie, pentru a se ocupa împreună de educația celor doi copii pe care îi au împreună.

„Nu mi se pare normal să tot intre în alte relații la scurt timp după despărțirea noastră. Asta i-ar putea afecta pe cei mici. Ar trebui să se gândească mai mult la educația celor mici și să țină cont de ce explicații i-ar putea cere aceștia în viitor“, a spus Claudia Pătrășcanu.

Cu cine petrece Gabi Bădălău de Valentine’s Day

Se pare că apele s-au mai calmat între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cei doi nu s-au mai certat, iar lucrurile par să se fi aranjat, ajungând la un numitor comun. În plus, Gabi Bădălău a ales să petreacă de Valentine’s Day alături de copiii lui.

Gabi Bădălău a luat o decizie neașteptată. Recent, a recunoscut relația cu Bianca Drăgușanu, spunând că lucrurile merg în direcția cea bună. Cu toate acestea, chiar de Ziua Îndrăgostiților, Gabi Bădălău a decis să o lase singură pe blondină și să se întoarcă la ceea ce iubește cu adevărat: copiii săi. Afaceristul a anunțat că va pleca la Agigea, însoțit de copiii lui din căsnicia cu Claudia Pătrășcanu.

„În weekend, plec la copii. Este rândul meu să îi iau, așa că, de Valentine’s Day, stau cu ei. Doar pe ei îi iubesc cel mai mult”, a declarat Gabi Bădălău pentru Xtra Night Show.

 

Adauga un comentariu